Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 13:28

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Παραιτήθηκε ο Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος έγινε ο πρώτος προπονητής που αποχωρεί από πάγκο ομάδας Α’ τοπικής μετά από μόλις έναν αγώνα τη φετινή σεζόν...

Ο καλαματιανός προπονητής έθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση την περασμένη εβδομάδα μετά τον αγώνα με την Α.Ε. Αβίας και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Αρφαρών μετά από σχεδόν δύο χρόνια.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την παραίτηση, δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Αστέρα...
Για την απόφαση να αποχωρήσει από τους “κυανόλευκους” και για την θητεία του στον πάγκο του Αστέρα ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε στην “Ε”:

“Οι συνθήκες φέτος δεν ήταν ιδανικές”

“Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλα τα παιδιά του Αστέρα και να τους ευχηθώ υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Σακκά και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε.
Οι συνθήκες τη φετινή σεζόν δεν ήταν ιδανικές για μένα, ξεπεράστηκαν κάποιες κόκκινες γραμμές και αποφάσισα να αποχωρήσω, αν και αυτή ήταν μία δύσκολη απόφαση.
Κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις που είχαμε την περσινή χρονιά, με την κατάκτηση του τίτλου και τη μεγάλη προσπάθεια όλων στην ομάδα.
Ηταν μία υπέροχη χρονιά, απ’ όλες τις απόψεις, και την εύχομαι σε κάθε συνάδελφο.
Η περσινή σεζόν του Αστέρα θεωρώ πως θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για πολλές ερασιτεχνικές ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύων πράγμα στη ζωή και νομίζω πως αυτό το μότο το κάναμε πράξη πέρυσι σε απόλυτο βαθμό”.

Επέστρεψε στον πάγκο ο Βούτσας

Αντικαταστάτης του Δημήτρη Αναστασόπουλο στον πάγκο του Αστέρα είναι ο Τάκης Βούτσας που είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της ομάδας των Αρφαρών.
Στα αγωνιστικά οι “κυανόλευκοι” πήραν στα χαρτιά τη νίκη με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο “Π. Μπαχράμης”.