Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 22:49

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Το καθάρισε στο τέλος του ημιχρόνου

Γράφτηκε από τον

Ιδανικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Πάμισος, καθώς νίκησε σήμερα εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0 το Δώριο. Οι "Νησιώτες" σκόραραν δύο φορές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε η αναμέτρηση που  παρακολούθησαν πάνω από 200 άτομα.


Στο β' μέρος ο Πάμισος πέτυχε και τρίτο γκολ και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Το Δώριο δεν μπόρεσε σ' αυτό το διάστημα να ακολουθήσει το ρυθμό. Πριν γίνει όμως το 0-1 είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί και να αλλάξει τα δεδομένα στην αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα στο 30' από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Σωτηρόπουλος σε κενή εστία σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα πάλι από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Ψωρομύτης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Για τον Πάμισο είχε αστοχήσει νωρίτερα ο Βλαχόπουλος από καλή θέση.
Στο 35' έγινε το 0-1 με πλασέ του Σεϊτάι και στο 43' ο Ηλιόπουλος με σουτ έγραψε το 0-2 και αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Θανάση Γκότση. Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος των φιλοξενούμενων που στο 60' έκαναν το 0-3 με την κεφαλιά του Χρήστου Τρίψα, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Ο Πάμισος παρότι κυριάρχησε στη συνέχεια και έκανε ευκαιρίες δεν μπόρεσε να σκοράρει άλλη φορά.
Το ζητούμενο βέβαια ήταν οι 3 βαθμοί και οι Νησιώτες τους πήραν και μάλιστα με ευρύ σκορ σε μια δύσκολη έδρα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Τσίρμπα.
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Σίνος, Γεωργιόπουλος, Αθ. Γκότσης, Γιαννόπουλος, Νικητόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντωνίου, Ψωρομύτης, Γκιάτα (70' Ι. Γκότσης), Σωτηρόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Μανιάτης, Φιλόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Μωράκης (70' Πατσιώτης), Αργυρόπουλος, Σεϊτάι, Χρ. Τρίψας, Ηλιόπουλος (80' Αλεξίεφ),  Βλαχόπουλος (60' Δρακόπουλος)