Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:03

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1 Κρίθηκε στο δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε το Σάββατο ο Ακρίτας Κορώνης που επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Μελιγαλά με 2-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας νίκη για την ομάδα της Κορώνης, αλλά η πρώτη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής είχε κερδίσει 3-0 στα χαρτιά τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος αν και δήλωσε συμμετοχή δεν αγωνίζεται.
Οι νικητές κατάφεραν στο πρώτο μισάωρο της προχθεσινής αναμέτρησης να σημειώσουν και τα δύο γκολ, που τους έδωσαν τη νίκη. Η ομάδα του Μελιγαλά κατάφερε να αξιοποιήσει μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γιατί μείωσε σε 2-1 στο 92’. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από δύο σερί νίκες (η μία στα χαρτιά επί του Απόλλωνα) και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική.
Στο 7’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 25’ από κόρνερ του Πεΐδη, ο Καγιανάς με διαγώνιο σουτ, σχεδόν από τη γραμμή της περιοχής έκανε το 2-0. Στο 60’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όμως η μπάλα από το σουτ που έκανε, κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 92’ ο Σαραντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Νωρίτερα στο 72’ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν μια επιθετική ενέργειας του, καθώς η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο και Τσοπανάκη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος (75’ Χοτζόλι), Κουτίβας, Κουτσουμπός, Φίλαϊ, Καγιανάς, Κυριόπουλος, Πεϊδης, Κ. Λυμπερόπουλος (89’ Σαρδέλης), Μουτζούρης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Διακουμάκος, Αναστασίου, Λάγιος, Σπανός, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Μιχαλέας, Γ.-Α. Σπυρόπουλος, Α. Σπυρόπουλος (68′ Σαραντόπουλος), Φέστας.