Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:25

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Πανθουριακός, που το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε με 4-1 την Α.Ε. Αβίας.

Η ομάδα της Θουρίας από το πρώτο 45λεπτο πήρε σημαντικό προβάδισμα για να πάρει τη νίκη, καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-0. Στις αρχές της επανάληψης σημείωσε ακόμη ένα γκολ και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν προς το τέλος της αναμέτρησης να πετύχουν το γκολ της τιμής.
Στο 12’ ο Κουρεντής προσπάθησε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κτύπησε στη ρίζα σχεδόν, του κάθετου δοκαριού και κατέληξε άουτ. Ενα λεπτό μετά από πάσα του Γαλανόπουλου, ο Δαλκαφούκης μπήκε στην περιοχή και με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 15’ μετά από συνδυασμό παικτών του Πανθουριακού, Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Κουρεντζή, ο οποίος έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Νιάρχος που έπεσε στη δεξιά του γωνία απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 21’ ο Δαλκαφούκης έκανε τη σέντρα σχεδόν στο σημείο του πέναλτι, εκεί όπου κινήθηκε ο Γαλανόπουλος, όμως έκανε αδύναμο πλασέ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Νιάρχου. Στο 37’ ο Μανωλόπουλος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0. Στο 39’ από κόρνερ του Ε. Τσουλάκου στο πέναλτι σχεδόν ο Πανταζής υπό πίεση αμυντικού έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42’ ο Κουρεντζής έκανε την μπροστινή μπαλιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στον Νιάρχο και “στρώθηκε” στον Γαλανόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ σε κενή εστία “έγραψε” το 3-0. Στο 47’ ο Κουρεντζής με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 81’ από ωραία κάθετη πάσα του Δ. Τσουλάκου, ο Πανταζής μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπούνα. Ο διαιτήτς Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως πέναλτι και ο Πανταζής με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Γιαλλικάρη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Κουντάνης, Σερπάνος, Σεντεμέντες, Κουρεντζής, Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος (50’ Φαββατάς), Μανωλόπουλος (46’ Ρασσιάς), Δαλκαφούκης (46’ Γεωργουλέας).
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι (81’ Κλείδωνας), Μητσέας (46’ Χούτος), Καρδάσης, Ξυνός, Ε. Τσουλάκος, Αλντέσκου (76’ Ψαλτήρας), Δ. Τσουλάκος, Πανταζής (85’ Πουλής), Μπουζάλας (46’ Τζανετέας), Γεωργίκος.