Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:54

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Σημαντική νίκη με Μαλισώβα

Γράφτηκε από τον

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε χθες το Καλό Νερό που επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Πύρρειο νίκη τη χαρακτηρίζουν στην Τριφυλιακή ομάδα, αφού αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκε με μόλις 11 παίκτες. Για διάφορους λόγους ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος δεν είχε στη διάθεση του τους Γαργαρώνης (λόγω κορονοϊού), Κυριακούλη (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Σπυρόπουλο (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από εγχείρηση μηνίσκου), Νικολόπουλο, Αριδά (είναι φαντάροι) και Βλαχόπουλος (τιμωρημένος). Είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο 15χρονος Αντωνόπουλος (προέρχεται από ακαδημία και έπαιξε για 2η φορά)
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε σχεδόν στην εκπνοή του α’ μέρους ο Μαλισώβας. Συγκεκριμένα στο 45’ από φάουλ του Γκεοργκίεφ ο Διονυσόπουλος που ήταν στο β’ δοκάρι έκανε την κεφαλιά πάσα στη μικρή περιοχή για τον Μαλισώβας, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν κυκλοφορία στο α’ 45λεπτο με λίγες φάσεις, εκ των οποίων δύο ήταν οι πιο αξιόλογες. Στο 30’ φάουλ του Μαλισώβα έξω περιοχή απέκρουσε ο Κατσίποδας. Στο 32’ σουτ του Γκεοργκίεφ από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Στο 70’ ο Μητρόπουλος έκανε το σουτ από κοντά και πλάγια, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75’ ο Μαλισώβας επιχείρησε σουτ από καλή θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 80’ ο Διονυσόπουλος έπαιξε το ένα-δύο με Γκεοργκίεφ, αυτός σούταρε για να αποκρούσει ο Κατσίποδας.
Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, παρότι είχαν δύο προσπάθειες στην εστία του Κυριακόπουλου, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά. Στο 31’ ο Μπεγέτης δεν υπολόγισε σωστά την πάσα προς την εστία της ομάδας του και ο Δασκαλάκης πήρε την μπάλα και έφτασε από τα πλάγια στη μικρή περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την επιθετική ενέργεια του, καθώς πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν. Σε 39’ φάουλ του Δασκαλάκη, ο Κακογιάννης κινήθηκε στο β’ δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, όμως δεν κατάφερε να γυρίσει σωστά την μπάλα προς τον Ομέρι ώστε να γίνει απειλητικός για την εστία του Κυριακόπουλου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη και Αράπη.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Πράνταλος, Ναστάτος, Μπεγέτης, Αντωνόπουλος, Γκεοργκίεφ, Μαλισώβας, Μητρόπουλος, Διονυσόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Παπανδρέου, Δασκαλάκης, Αδαμόπουλος (56’ Σκαμαντζούρας), Χρονόπουλος, Καλογερόπουλος (83’ Παναγιωτόπουλος), Δημητρακόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Ομέρι (56’ Θεοδοσόπουλος).

(φωτό αρχείου)