Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2022 17:29

ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ: Μεταγραφική ενίσχυση σε γυναικεία και ανδρική ομάδα

Γράφτηκε από τον

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ανδρικής και γυναικείας ομάδας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του Α.Ο. Πατίστα.

Σε ότι αφορά την ομάδα γυναικών αποκτήθηκαν η έμπειρη μεσοεπιθετικός Μαρία Βουτσά, η οποία στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα ‘91 και Εθνικό Καλαμάτας, η αμυντικός Βασιλική Σταθάκη, που έχει έχει για σπουδές στην Καλαμάτα και η Τριανταφυλλιά Μαστοράκη που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και προέρχεται από την Αγία Παρασκευή.
Η γυναικεία ομάδα προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της για δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η προετοιμασία συνεχίζεται με τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα, οι οποίες πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων).
Εκτός από τη γυναικεία ομάδα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και ακαδημία, με τη συμμετοχή μικρών κοριτσιών από την ηλικία των 3 ετών.

Τρεις αμυντικοί

Στην ανδρική ομάδα έγιναν τρεις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, οι οποίες αφορούν την αμυντική γραμμή.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Κώστας Χασάπης από τον Κεραυνό, ο Σταύρος Σώκαλης από τη Δόξα Καλαμάτας και ο Φώτης Κωτσελάς, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδες της Κορίνθου. Οι Χασάπης και Σώκαλης αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νίκη Πλάτης, που ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής, που διεξήχθη στα Φιλιατρά.
Ο Κωστελάς αγωνίστηκε ως βασικός σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.