Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 14:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ποντάρει στο βατό πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Ράχη (0-0), Εράνη (1-1) και Πανθουριακό (2-2), η Κυπαρισσία πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Α’ τοπική στην έδρα της Σπερχογείας (0-1).

Ο ΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Σημασία έχει όμως, ότι πήρε το τρίποντο και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη θέση, την οποία μοιράζονται η Εράνη, ο Πανθουριακός και ο Ηρακλής Καλαμάτας.
Η Κυπαρισσία έχει μπροστά της τρία σερί παιχνίδια στην έδρα της. Αύριο με τη Μεθώνη, την Τετάρτη με το Καλό Νερό (τυπικά φιλοξενούμενη) και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με την Α.Ε. Μάνης.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να εκμεταλλευτεί το θεωρητικά βατό πρόγραμμα, ώστε να κάνει το τρία στα τρία και να βρεθεί στην πρώτη θέση ή σε απόσταση βολής από αυτήν. Η προσοχή όλων βρίσκεται στη Μεθώνη, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε στην Κυπαρισσία με το ευρύ 3-0 το Καλό Νερό.
Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία, έχει να κάνει με τον Ιλιε Μιτρόφ, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στον προηγούμενο αγώνα με τη Σπερχογεία.