Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 17:05

Αύριο η συνέλευση του Παμίσου, μπαίνουν στην διοίκηση Αντωνόπουλος, Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Αύριο Τρίτη στις 6 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά η γενική συνέλευση του Παμίσου, η οποία θα έχει ως κύριο θέμα την είσοδο του Δημήτρη Αντωνόπουλου στο διοικητικό σχήμα, πιθανότατα στην θέση του προέδρου.


Το ραντεβού έχει δοθεί στο Δημαρχείο όπου θα δώσουν το παρών τα μέλη της διοίκησης και ο νέος επενδυτής της ομάδας ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.
Να θυμίσουμε πως στη Μεσσήνη θεωρούν πως η είσοδος του Αντωνόπουλου στην διοίκηση θα την ενισχύσει σημαντικά και θα της δώσει την δυνατότητα να κοιτάξει ψηλότερα και να κάνει το βήμα παραπάνω.
Στην διοίκηση θα μπει σήμερα και τυπικά και ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης.

Μπήκε με το… δεξί
στο νέο πρωτάθλημα

Αγωνιστικά, ο Πάμισος κατάφερε να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής καθώς χθές το απόγευμα επικράτησε με 3-0 του Δωρίου εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Τσίκινη απέφυγε τις… παγίδες της πρεμιέρας και καθάρισε το ματς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Συνολικά στη Μεσσήνη υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας που έδειξε από νωρίς ότι και φέτος θα είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ντέρμπι με Εράνη

Η συνέχεια περιλαμβάνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παμίσου, το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης. Πρόκειται να ένα παραδοσιακό ντέρμπι του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου καθώς ο Πάμισος θα υποδεχθεί την Εράνη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα.