Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 14:12

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-1: Ισοφάριση - “μαχαιριά” στο 93’ με πέναλτι (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ κοντά στο πρώτο του διπλό και την πρώτη νίκη στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής έφτασε χθες το Διαβολίτσι...

Ο ΑΟΔ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, με το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους να έρχεται στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρις σε πέναλτι που αμφισβήτησαν πολύ έντονα οι άνθρωποι της μεσσηνιακής ομάδας.

Η αναμέτρηση ήταν εξ’ αρχής ιδιαίτερα δύσκολη για το Διαβολίτσι που προερχόταν από βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρόδο, ενώ ο Φοίνικας είχε αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία.
Ο ένας βαθμός συνιστά επιτυχία για το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα, που είναι όμως λογικό να μην τον πανηγύρισε αφού κρατούσε τη νίκη στα χέρια του λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα από τον κ. Μπόζνο, που έδωσε ένα το λιγότερο αμφισβητούμενο πέναλτι στους γηπεδούχους, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση.
Ο Φοίνικας μπήκε δυνατά στο ματς και είχε οριζόντιο δοκάρι στο 11’ με τον Λαθούρη.

Στο 22’ το 0-1 με Μουλιάτο

Μετά το πρώτο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 22’ όταν ο Ηλιόπουλος με εξαιρετική προσπάθεια έδωσε αριστερά στον Τσιγαρίδη που έβγαλε τη σέντρα και ο Μουλιάτος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Ακυρώθηκε γκολ του Καντούτση

Στο 43’ ο ΑΟΔ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, με κεφαλιά του Καντούτση, όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι σύμφωνα με τον διαιτητή και τον βοηθό η μπάλα πριν τη σέντρα του Αλεξανδρή είχε βγει άουτ.
Μία απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της μεσσηνιακής ομάδας.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδας της Αργολίδας είχε την εδαφική υπεροχή και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, με το Διαβολίτσι όμως να κλείνει καλά τους χώρους, να μην κινδυνεύει και να επιδιώκει να χτυπήσει στην κόντρα.

Ετσι φτάσαμε στο 93’ όταν μετά από... βουτιά παίκτη των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή, ο κ. Μπόζνος από την Αρκαδία έδωσε πέναλτι πάνω στον Γουέσλεϊ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπιτζής γράφοντας το τελικό 1-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπόζνος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Λουκά και Κωνσταντόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Διασσινός Μούγιος, Καρέλης, Καπλατζής, Πούτσι, Παπαϊωάννου, Μερκούρης, Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, Λαθούρης, Γεωργίου.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (46’ λ.τρ. Γουέσλεϊ 94’ λ.τρ. Βέλλης), Αλεξανδρής (90’ Μπούνας).