Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 17:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-3: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-3: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο (φωτό)

Ενα ημίχρονο αποδείχτηκε αρκετό για τον Πάμισο ώστε να φτάσει στη νίκη με 3-1 επί του Πανθουριακού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση τους στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ουσιαστικά σε διάστημα μισής ώρας στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα της Μεσσήνης, “καθάρισε” το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό λιγότερο, πίσω από την πρωτοπόρο Εράνη. Μετά από αυτή τη νίκη “έριξε” τον Πανθουριακό στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Οι Νησιώτες μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι με περισσότερη διάθεση για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για να φτάσουν στην επικράτηση. Με τη συμπλήρωση 32 λεπτών στο παιχνίδι είχαν σημειώσει και τα τρία γκολ. Από εκεί και μετά προσπάθησαν με σωστή διαχείριση να διατηρήσουν το υπέρ του σκορ και να κρατήσουν μακριά από την εστία του Αργυρόπουλου τους επιθετικούς τους Πανθουριακού.
Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν από την αρχή όπως θα ήθελαν με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με τρία γκολ και από εκεί και πέρα προσπάθησαν μέχρι το τέλος να κάνουν το καλύτερο και να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν μόλις μία φορά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, μείωνοντας σε 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 5’ ο Σαραντόπουλος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με σουτ στην αριστερή πλευρά της εστία του Κόκκαλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 20’ ο Μπαστακός με φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξιό “Γ” σχεδόν της εστία του Κόκκαλη και έκανε το 0-2. Στο 32’ ο Ρουμελιώτης με πλασέ σημείωσε το 3-0 και με αυτό το γκολ έφτασε τα 5 και παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ τοπικής.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε το Γαλανόπουλος στο 74’ όταν σε μπροστινή μπαλιά, αν και ήταν με πλάτη στην εστία, πήρε με ωραία κίνηση την μπάλα, αποφεύγοντας έναν αμυντικό και με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα και Χρ. Μπουρίκα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας, Γιαννακόπουλος, Κουντάνης, Καραχάλιος, Ζαχαρόπουλος, Κουρεντζής (57’ Γιακουμής), Σεντεμέντες (73’ Φαββατάς), Γαλανόπουλος, Σερπάνος (30’ Μανωλόπουλος), Δαλκαφούκης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αργυρόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Δεμπεγιώτης (60’ Νινιός), Μπορχάν (84’ Αράπι), Τιμπλαλέξης (28’ Χαραλαμπόπουλος), Σαραντόπουλος, Ρουμελιώτης (60’ Ψυχογιάννης), Βλάχος.