Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 17:44

SUPER LEAGUE 2: Με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά η Καλλιθέα, 2-1 την Ιεράπετρα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Με μία εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε ένα δίλεπτο, η Καλλιθέα επικράτησε σήμερα 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας στο «Ελ Πάσο», σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Η κρητική ομάδα, που μέχρι σήμερα μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, προηγήθηκε στο 17΄ με τον Βουό και κρατούσε τους τρεις βαθμούς ως τα τελευταία λεπτά. Εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι με δύο κεφαλιές του Κυνηγόπουλου στο 83΄ και του Λουκίνα στο 84΄, κατόρθωσαν να φέρουν... τούμπα το ματς και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια (η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει κάνει το ρεπό της για τον α΄ γύρο). 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (46′ Μανθα΄της), Ρώσση, Κύργιας, Ευαγγέλου, Σαντάνα (89′ Κολτσίδας), Ντεμέτριους (89′ Νάτσης), Τσιντώνης (78′ Μπουλούλης), Νίλι (72′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ, Κατάλντι, Τσορνομάζ, Μηλιώτης (66′ Β. Παπαδάκης), Μπλανκ (57′ Ζήσης), Βουό (66′ Καλλιτσουνάκης), Αντερέγκεν.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Καλαμάτα 7
-. Παναχαϊκή 7
3. Κηφισιά 6
-. Καλλιθέα 6
-. Απόλλων Σμύρνης 6
-. ΟΦ Ιεράπετρας 6
7. Ηλιούπολη 4
8. Χανιά 3
9. ΑΕΚ Β΄ 2
10. Επισκοπή 1
-. Ολυμπιακός Β΄ 1
-. Αιγάλεω ΑΟ 1
13. Προοδευτική 0
-. ΠΑΟ Ρουφ 0
15. Ηρόδοτος -9
* Δύο αγώνες ,λιγότερους έχουν Προοδευτική και ΠΑΟ Ρουφ.
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Καλλιθέα, Κηφισιά, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Ολυμπιακός Β'.

Νίκη για Αναγέννηση, ισοπαλία στη Λεωφόρο

Στο βόρειο όμιλο της Super League 2 σήμερα έγιναν δύο παιχνίδια. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός Β' παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Λάρισας.