Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 18:39

Α.Ε ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-2: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο η Α.Ε. Αβίας που κέρδισε με ανατροπή στο σκορ τη Σπερχογεία με 3-2.

Η ομάδα του Κάμπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει τη νίκη, την πρώτη για φέτος στο πρωτάθλημα και την πρώτη στην έδρα της.
Η Σπερχογεία που ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό μετά τις πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
Ολα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, καθώς στην επανάληψη οι παίκτες των δύο ομάδων παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησαν.
Στο 15’ ο Μουζάκης με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 17’ από κόρνερ του Ε. Τσουλάκου ο Ξυνός με καρφωτή κεφαλιά “έγραψε” το 1-1. Στο 22’ ο Καραχάλιος με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σπερχογεία κάνοντας το 1-2. Στο 28’ ο Ξυνός ανατράπηκε στην περιοχή ανατροπή από τον Μούσα και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε πέναλτι. Ο Ε. Τσουλάκος με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2. Στο 39’ ο Πανταζής με ατομική προσπάθεια σχεδόν από το κέντρο και παρά την πίεση αντιπάλων του μπήκε στην περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Σακκά και με πλασέ έκανε το 3-2.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάϊ (70’ Αλντέσκου), Γεωργίκος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αθ. Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος, Μητσέας (75’ Χούτος), Ξυνός, Δ. Τσουλάκος, Πανταζής.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Παναγιωτόπουλος, Μούσα, Καραχάλιος, Μουζάκης (60’ λ.τρ. Χρ. Δημητρίου), Ηλ. Δημητρίου (70’ Ι. Σαούτης, 75’ λ.τρ. Ρομέρο), Λυμπερόπουλος (70’ Ρούπας), Τζεφεραμιναίος (46’ Μαρίνος).