Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 19:01

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Δίκαιη μοιρασιά στους Γαργαλιάνους (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0: Δίκαιη μοιρασιά στους Γαργαλιάνους (φωτό)

Παιχνίδι που θα το ξεχάσουν πολύ γρήγορα οι 100 περίπου φίλαθλοι που το παρακολούθησαν διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο των Γαργαλιάνων...

Ο Τέλλος Αγρας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό Μελιγαλά, σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η λευκή ισοπαλία αποδίδει δικαιοσύνη καθώς καμία ομάδα δεν ήταν φανερά ανώτερη της άλλη, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν σημαντικότερες στιγμές στο ματς. Ετσι ο Αγρας έφτασε τους δύο βαθμούς, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα, όμως ακόμη αγνοεί τη νίκη και το σημαντικότερο δεν έχει σκοράρει σε τρία παιχνίδια...
Από την άλλη ο Εθνικός έφτασε τους 8 βαθμούς και αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες μιας και έλειπαν οι Σωτηρόπουλος και Κωνσταντόπουλος, σε ένα ούτως η άλλως μικρό ρόστερ.

Μόνο μία φάση στο α' ημίχρονο

Στο 8’ ο Τ. Τσόπελας βρήκε στην περιοχή τον Μπακάκη που έπαιξε κατά συνθήκη φορ περιοχής, ο οποίος πλάσαρε για να απομακρύνει ο Λίβας που επιχείρησε έξοδο.
Αλλη φάση αξιόλογη δεν υπήρξε στο πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου, με πολλές μονομαχίες και συνεχείς διακοπές.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να απειλήσει με ενέργειες κυρίως του Παπαθεοδώρου και δευτερευόντως του Θανάση Σπυρόπουλου που μπήκε αλλαγή.
Ομως οι προσπάθειες έμεναν ημιτελείς και φαινόταν πως λείπει ο παίκτης που θα βάλει δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 56’ ο Παπαθεοδώρου έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Σαρρή να μπλοκάρει.

Στο 67’ ο Δημήτρης Λίτσας προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, με την ομάδα του να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Ετσι μετά από τέσσερα λεπτά ο Καραχάλιος έβγαλε τη σέντρα και ο Σούλα πήρε τη κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.
Η ομάδα του Μελιγαλά απείλησε στο 80’ από μία στατική φάση...
Ο Ράπτης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο προωθημένος Σπανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκίπερ Σαρρή.

Μεγάλη ευκαιρία με Σούλα στο 86’

Στο 86’ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα για λογαριασμό του Τέλλου Αγρα...

Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Τ. Τσόπελας έβγαλε τη σέντρα και ο Σούλα με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ο Φέστας με φοβερό τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ, αποσοβώντας ένα σίγουρο γκολ.
Καλή ήταν η διαιτησία του Κομπιλίρη και των βοηθών του Τσίρμπα και Ν. Σκόρδου.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Ζόμπολoς, Αναστασόπουλος, Σερέτης (67’ Σούλα), Λάζαρης, Μπακάκης (67’ Νικολόπουλος), Ρουσιάς (67’ Βελλησάρης), Τ. Τσόπελας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος Λίβας, Διακουμάκος, Γ. Σπυρόπουλος, Σπανός, Φέστας, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Λάγιος (91’ Παπαργυρίου), Μιχαλέας (59’ λ.τρ. Αναστασίου), Σαραντόπουλος, Τσίκας (53’ Θ. Σπυρόπουλος).