Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 18:57

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη το Χλωρό για το ευ αγωνίζεσθαι που επέδειξε στον αγώνα Νέα Ιωνία-Ηλυσιακός

Γράφτηκε από τον

Με τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας Γιάννη Χλωρό συναντήθηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, τον οποίο συνεχάρη από κοντά για το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξε στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηλυσιακό, και συγκεκριμένα για την κίνησή του να πετάξει τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο τερματοφύλακα Μιχάλη Σιφάκη που είχε τραυματιστεί.Απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Ανδριανός είπε:

«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αθλητές που διδάσκουν αθλητικό ήθος. Αυτό το ζωντανό παράδειγμα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό αλλιώς, σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό λάθος και προσπαθούν αυτό το λάθος να το επιβάλουν σε ολόκληρη την κοινωνία».

πηγη: ΑΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ