Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 12:21

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πολίμος αντί Αργυρόπουλου στον πάγκο!

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή προπονητή είχαμε στη Μάνη μετά την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Μανιάτικου συλλόγου, με το διαζύγιο να έρχεται κοινή συναινέσει.
Η Μάνη στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει (αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Τέλλο Αγρα) έχει απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας μαζί με Ολυμπιακό Ανάληψης και Α.Ε. Αβίας. Αντικαταστάτης του Αργυρόπουλου θα είναι ο Παναγιώτης Πολίμος που επιστρέφει στην Α.Ε. Μάνης μετά από τέσσερα χρόνια.
Ο καλαματιανός τεχνικός είχε οδηγήσει σε δύο ανόδους τη Μάνη από τη Β' στην Α1 τοπική και από εκεί στην Α' τοπική κατηγορία, που έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα. 
Συνολικά ο έμπειρος τεχνικός ήταν προπονητής στην ΑΕΜ για κάτι παραπάνω από δυόμιση χρόνια και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Το ντεμπούτο του Πολίμου θα γίνει στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία για την 6η αγωνιστική της Α’ τοπικής, μιας και ο προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη αγώνας με την Ομόνοια οδηγήθηκε σε αναβολή.