Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 10:43

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Διπλό κορυφής!

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1:  Διπλό κορυφής!


Δύο διπλά σε πέντε μέρες και κορυφή για τον Πάμισο!

Οι "πράσινοι" μετά τον Πανθουριακό (3-1 το περασμένο Σάββατο), νίκησαν χθες εκτός έδρας και τη Σπερχογεία με 1-0 και ανέβηκαν στο ρετιρέ της Α' τοπικής, ύστερα από την ισοπαλία της Εράνης με τον Ηρακλή Καλαμάτας (2-2).
Στον αντίποδα οι "ταύροι" παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά κρατούν την μαχητική εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο που στοχεύει στον τίτλο.
Το ματς πήγε στη δύναμη και ο Πάμισος βρήκε τελικά τη λύση από ένα πέναλτι στο 65' (σε χέρι αμυντικού) που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαραντόπουλος.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την απόφαση, ενώ φώναξαν και για το γκολ του Μουζάκη στο 52' που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και ο Πάμισος, ωστόσο, φωνάζει, για μη καταλογισμό πέναλτι μετά το 0-1 σε ανατροπή του Ρουμελιώτη από τον γκολκίπερ.
Οπως και να 'χει, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τη Σπερχογεία και ετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τη Μεθώνη.
Οι γηπεδούχοι θα πάρουν ξεκούραστο τρίποντο την 7η αγωνιστική, αφού ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν μετέχει στο πρωτάθλημα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Σκόρδος με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Ταβουλαρέα.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Μούσα, Μαρίνος, Σίλβα, Μουζάκης, Ηλ. Δημητρίου (67' Χρ. Δημητρίου) Ρομέρο.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μπαστακός, Ψυχογιάννης (35' Παπαδόπουλος), Μπορχάν, Δεμπεγιώτης, Βλάχος (70' Νινιός), Ρουμελιώτης (80' Κουλόπουλος), Σαραντόπουλος.