Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 12:13

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 5-1: Νέα νίκη και στο -1 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 5-1: Νέα νίκη και στο -1 από την κορυφή

 

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της 6ης αγωνιστική στην Α' τοπική σημείωσε ο Ακρίτας Κορώνης (φωτό), με 5-1 απέναντι στον ΠΑΣ Ράχη.

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία, καθώς αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο μετά από αυτά με Εθνικό Μελιγαλά και Αστέρα Αρφαρών με το οποίο ανέβηκαν στη δεύτερη θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Ο Ακρίτας "καθάρισε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 3-0.
Μόλις στο 8' ο Πεϊδης άνοιξε το σκορ και στο 19' ο Μουτζούρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Κορώνης, που πέτυχε και τρίτο γκολ πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Σκόρερ στο 40' ο Κυριάκος Λυμπερόπουλος. Ο ίδιος παίκτης στο 49' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 75' ήταν η σειρά του Κώστα Λυμπερόπουλου να χριστεί σκόρερ για το 5-0. Στο 76' ο Τσεκάκι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τη Ράχη.
Οι νεοφώτιστοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, σημείωσαν το γκολ της τιμής στο 80' με τον Καραχάλιο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Βανικιώτη και Χ. Μπουρίκα
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος (73' Χοτζόλι), Κουτίβας, Κουτσουμπός, Καγιανάς, Κυριόπουλος (58' Παπαγεωργίου), Κ. Λυμπερόπουλος (82' Σαρελάς), , Μουτζούρης (73' Τσελάι), Φιλάι, Πεϊδης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι (37' Τσεκάνι) Λιόλιος, Τσουλάκος, Πιλάτης, Κράκουλι (56' Τόμασεκ), Μπέγκα (78' Α. Τσέλα), Αβράμης, Καραχάλιος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος.