Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 15:08

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-2: Σημαντικό διπλό με Κ. Μωραγιάννη

Γράφτηκε από τον

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από το γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Αστέρας Αρφαρών, καθώς επικράτησε με 2-1 του τυπικά γηπεδούχου Εθνικού (στο γήπεδο του Μελιγαλά γίνονται έργα).

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για τον Αστέρα εντός γηπέδου (με τον Απόλλωνα πήρε το ματς στα χαρτιά) και του δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Ο Εθνικός παρέμεινε για μία ακόμα αγωνιστική μακριά από τη νίκη και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Τέλλο Αγρα. Η ομάδα των Αρφαρών άνοιξε το σκορ στο 21' με τον Κώστα Μωραγιάννη, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 56' δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στον Αστέρα. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με τον Α. Σπυρόπουλο στο 87'.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσουλάκο και Γεωργαντά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος - Λίβας, Δικαιουλάκος, Γ. Σπυρόπουλος, Σπανός, Φέστας, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Λάγιος, Α. Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσίκας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Μπούρας, Βανικιώτης, Κ. Μωραγιάννης (80' Ξυνός), Ζερβάκος, Χαραλαμπόπουλος, Φέστας, Μουτσούλας, Γιαννακούντζος, Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Π. Μωραγιάννης (90' Μαρκόπουλος)