Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 16:18

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: "Καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Ο,τι δεν μπόρεσε το Σάββατο απέναντι στην Α.Ε. Μάνης (1-1), πέτυχε χθες στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 3-0 τον Τέλλο Αγρα, που παραμένει στις τελευταίες θέσεις και χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο 45λεπτο όμως, ο Ολυμπιακός ήταν "καταιγιστικός", καθώς σκόραρε τρεις φορές και μάλιστα σε διάστημα δέκα λεπτών. Η αρχή έγινε στο 61' με τον Στυλιανόπουλο. Στο 68' ο Δημητρίου πέτυχε το 2-0 και στο 71' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Η. Μπουρίκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Στυλιανόπουλος, Κακογιάννης, Δημητρίου, Παπανδρέου, Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος (76′ Αδαμόπουλος), Ομέρι (83′ Τσώνης), Δασκαλάκης, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (72′ Σκαμαντζούρας).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος (83′ Σταυρόπουλος), Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας (27′ λ.τρ. Σερέτης), Βελησσάρης, Ζόμπολος, Λάζαρης (70′ Βενετσανάκος), Μπακάκης, Α. Τσόπελας, Σούλα, Σωτηρόπουλος.