Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 14:01

ΕΡΑΝΗ: Θέλει διαιτητές εκτός νομού!

Γράφτηκε από τον

 

Δύο βαθμούς άφησε την Τετάρτη στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” η Εράνη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή Καλαμάτας και έπεσε από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα προηγήθηκε με 0-2, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση. Νωρίτερα όμως, είχε ακυρωθεί γκολ στο 88’ του Μπάρκα, ενώ στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιόπουλου. Στα Φιλιατρά θεωρούν λοιπόν ότι η διαιτησία διαμόρφωσε με τις αποφάσεις της το τελικό αποτέλεσμα.
Η Εράνη εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και θέτει θέμα ορισμού διαιτητών εκτός Νομού Μεσσηνίας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Με θλίψη αλλά και αγανάκτηση αναγκαζόμαστε να προβούμε σε έκδοση ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Για δεύτερο παιχνίδι στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, το διαιτητικό τρίο η μέρος αυτού με τις αποφάσεις τους καταφέρνουν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα κατά τις ομάδας μας και κατά συνέπεια το βαθμολογικό πίνακα.
Στο σημερινό αγώνα ο επόπτης κύριος Μπασιλάρης ανακάλυψε οφσάιντ στο τρίτο γκολ της ομάδος μας σε παίχτη που έρχεται πέντε μέτρα πίσω απ τη γραμμή οφσάιντ. Ο εν λόγω κύριος θα πρέπει άμεσα να μην ασχολείται με το άθλημα.
Είναι άκρως επικίνδυνος και καλό είναι να πάει σπίτι του. Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας αναλάβετε τις ευθύνες σας μην παίζετε με τις τύχες των ομάδων. Με την ιστορία και τη φανέλα της Εράνης δεν μπορεί αλλά και δεν θα ανεχτούμε να παίξει κανείς. Πλέον τίθεται ανοιχτά το θέμα διαιτητών εκτός νόμου για την διεξαγωγή των αγώνων μας”.