Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2013 20:02

Σοβαρά μέχρι το τέλος η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Περισσότερο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της Κυπαρισσίας για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, μιας και απέχει 9 βαθμούς από το Μεσσηνιακό (με τον οποίο υστερεί και στην ισοβαθμία) και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε. Ο ΑΟΚ θέλει όμως να τελειώσει μόνο με νίκες το πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.
"Θα πάμε με σοβαρότητα μέχρι το τέλος και δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε. Στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και θέλουμε και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος να τελειώσουμε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να παίξουν και μικροί σε ηλικία παίκτες", λέει ο Παναγιώτης Παναγόπουλος.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εφιστά την προσοχή των παικτών του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αρφαρών, όπου η ομάδα του θα προσπαθήσει για την τρίτη σερί νίκη μετά από αυτές με Σπερχογεία και Τέλλο Αγρα,
Οι Ντουγερόγλου και Αλμπαν προέρχονται από τραυματισμό και η συμμέτοχή τους κρίνεται αμφίβολη. Αυτά είναι και τα μόνα προβλήματα στην προετοιμασία που ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ