Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 11:56

ΧΑΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Πρώτη ήττα με κακή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Πρώτη ήττα με κακή εμφάνιση

Το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2 δέχτηκε χθες η Καλαμάτα στην Κρήτη και αυτό στοίχισε και την πρώτη ήττα.

Η "Μαύρη Θύελλα" ηττήθηκε με 1-0 από τα Χανιά, που πανηγύρισαν δεύτερο σερί τρίποντο και έριξαν τη μεσσηνιακή ομάδα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν μάλιστα για δεύτερη σερί αγωνιστική "άσφαιροι", αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με την Παναχαϊκή, η οποία παραχώρησε χθες νέα "λευκή" ισοπαλία με τον Απόλλωνα, αλλά παραμένει πρώτη, με ματς περισσότερα από Καλλιθέα, Κηφισιά και Απόλλωνα.
Η Καλαμάτα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στα Χανιά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε το γκολ με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η "Μαύρη Θύελλα" είχε την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Χανίων που κράτησαν το προβάδισμα. Στο 90' αποβλήθηκε μάλιστα και ο Αναστασόπουλος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 31ο λεπτό με πέναλτι του Μάναλη που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ιμεριλάι από τον Μπακαγιόκο.
Ο σκόρερ είχε και δοκάρι (οριζόντιο) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν βρέθηκε σε θέση βολής από ασίστ του Κόλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47' και και στο 69' ο Τάτος δοκίμασε να σκοράρει με σουτ, αλλά ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 90' ο Αναστασόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπάτζιο και στο 95' η Καλαμάτα είχε την καλύτερη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπακαγιόκο, έπειτα από κόρνερ που πέρασε άουτ.
XANIA: Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Ναζίμ (85′ Γκανσιέρ), Μπουτσάκης (72′ Καρλίτος), Κόλα (72′ Πολίτης), Ελευθεριάδης (64′ Μπανγκουρά), Μάναλης
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος (82' Κόκκορης), Λουπάνο (56′ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Μαβινγκά (63′ Αρναρέλλης), Παπατόλιος, Μπενίτεζ (56′ Mπόρχες), Τάτος, Βασιλόγιαννης (84′ Ασίγκμπα), Ρόβας, Πασάς.
* Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα των Χανίων προσέφερε ανθοδέσμες στους Ανδρέα Βασιλόγιαννη και Αλέξανδρο Αρναρέλλη οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν φορέσει την φανέλα των Χανίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ