Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 17:43

ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-1: Επιστροφή στις επιτυχίες με Γκεβόρι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-1: Επιστροφή στις επιτυχίες με Γκεβόρι

 

Με δύο τέρματα του Γκεβόρι και ένα του Πλακά η Εράνη επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας χθες στα Φιλιατρά του Ακρίτα Κορώνης με 3-1.

Ετσι η Φιλιατρινή ομάδα συνεχίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Από την άλλη η Κορώνη γνώρισε την ήττα μετά από τρεις σερί νίκες και παρέμεινε στους 12 βαθμούς. Στο 12’ ο Γκεβόρι με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44’ με ωραίο σουτ στο “Γ” του Κώστα Λυμπερόπουλου (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονοι οι “πράσινοι” πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 73’ όταν μετά από φάουλ του Βασιλόπουλου ο Γκεβόρι με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Μετά από πέντε λεπτά η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου πέτυχε και τρίτο γκολ και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη με προβολή του Πλακά από κοντά, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στη θέση του Κόλλια λίγο νωρίτερα. Να σημειωθεί πως οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια στο ματς με τους Γκεβόρι, Μπάρκας, Βασιλόπουλος
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Η. Μπουρίκα.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας (85’ Αναστασόπουλος), Μπινιώρης, Πέππας, Γκότσης (85’ Νικολακόπουλος), Γκεβόρι, Χάρμπας (68’ Ανδρώνης), Γεωργιόπουλος (85’ Κουρούβανης), Βασιλόπουλος, Κόλλιας (60’ Πλακάς), Μπάρκας.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Κουτίβας, Φίλαϊ, Κυριόπουλος (60’ Παπαγεωργίου), Μουτζούρης, Καγιανάς, Πεϊδης (82’ Τσελάι), Κ. Λυμπερόπουλος (82’ Χοτζόλι), Παναγιωτόπουλος.