Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 18:45

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Του "έσπασε" το αήττητο στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον

Ο Ηρακλής Καλαμάτας προηγήθηκε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, αλλά ο Πανθουριακός ήταν αυτός που έφυγε στο τέλος με τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επικράτησε με 2-1 σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και με γκολ μάλιστα ενός παίκτη που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Γαλανόπουλο που πέτυχε με κεφαλιά το 2-1 στο 92' και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους, υποχρεώνοντας παράλληλα στην πρώτη ήττα τον νεανικό Ηρακλή, που μέχρι χθες μετρούσε δύο νίκες και 4 ισοπαλίες.
Η ομάδα του Αρι Γαλανόπουλου λίγο έλειψε να διευρύνει στις εφτά αγωνιστικές το αήττητο, καθώς στο 31' άνοιξε το σκορ με τον Ψωρομύτη.
Ο Πανθουριακός ισοφάρισε στο 70' με τον Δαλκαφούκη και στο 92', όπως προαναφέραμε, γύρισε το ματς και παραμένει κοντά στην κορυφή της Α' τοπικής.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βανικιώτη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Σεντεμέντες, Γιαννακόπουλος, Κουντάνης, Καραχάλιος, Σερπάνος (46' Μανωλόπουλος), Δαλκαφούκης, Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος, Κουρεντζής (58' Οδεμισιώτης), Γιακουμής.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Μπρακούλιας, Φυκούρας, Μαγκλαβάς, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης (66' Παπαδέας), Βλαχάκης, Βαϊτσης (77' Δαραβίγκας), Δαρσακλής (54' Μάρης), Λύρας.