Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 10:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Τελειώνουν" ξαφνικά τον Αναστασόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Την πόρτα της... εξόδου στον Νίκο Αναστασόπουλο ετοιμάζονται να δείξουν στη "Μαύρη Θύελλα".

Μια απόφαση που προκαλεί αίσθηση και ερωτηματικά, καθώς ο έμπειρος μέσος είναι από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Και ο λόγος που τον "τελειώνουν", δεν είναι αγωνιστικός, αλλά μια... ανάρτηση του Νίκου Αναστασόπουλου στο Facebook,μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τα Χανιά.
Αναλυτικά, ο Λάκωνας μέσος έγραψε στην προσωπική του σελίδα: " Είσαι το αγκάθι αυτή της ομάδας και θα συνεχίσεις να είσαι, δεν σε φοβάμαι και ούτε θα φοβάμαι να εκφέρω την άποψη μου H δουλειά σου εφόσον αγαπάς την ομάδα δεν είναι να παίρνεις θέση και να λες πρόεδρε μην τους πληρώσεις τα Χριστούγεννα, ούτε να χαρακτηρίζεις με τα επίθετα που θες εσύ εμένα που δεν σε βλέπω καν..Αγαπώ αυτό που κάνω και τιμάω οποία φανέλα φορέσω με το παρά πάνω, επειδή ξέρω οι ρουφιάνοι σου θα στο στείλουν και θα το δεις και δεν φοβάμαι κανέναν γιατί πολύ απλά κάνω τη δουλειά μου.. και ούτε πουλάω οπαδιλικι. Δεν έχω κάτσει ποτέ να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους, αλλά εσύ είσαι που κανείς το μεγαλύτερο κακό. Όλα αυτά για το προσωπικό μου κομμάτι… όσο αναφορά την ομάδα το μόνο που έχω να πω, όλοι μας πασχίζουμε κάθε Κυριακή να κερδίσουμε…. Εσύ ζεις κάθε Κυριακή και τρέφεσαι να κράξεις τις προσπάθειες αυτές και όσο για το ουστ και το επίθετο που με χαρακτήρισες παίχτη της πλάκας… θα τα πούμε…".
Στην ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για την παραπάνω τοποθέτηση (χωρίς να εξηγούν για ποιο λόγο... θίχτηκαν), ενώ άνθρωποι της ομάδας, καταλογίζουν στον Αναστασόπουλο και απειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, με αφορμή την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του ματς στα Χανιά. Το κλίμα, όπως λένε, γι' αυτόν είναι βαρύ και σήμερα αναμένονται εξελίξεις, μιας και χθες δεν υπήρχε προπόνηση.
Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την Επισκοπή ξεκινά σήμερα, με την "Μαύρη Θύελλα" να βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του 2ου ομίλου της Super League 2 ύστερα από την πρώτη ήττα στα Χανιά και τις χθεσινές νίκες Κηφισιάς και Ιεράπετρας. Η μεσσηνιακή ομάδα είναι δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Το ματς με την Επισκοπή θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις. Η δράση ξεκινά την Παρασκευή με δύο ματς ΠΑΟ Ρουφ - Ηρόδοτος (3 μ.μ.) και Ηλιούπολη - Παναχαϊκή (3.15 μ.μ., ΕΡΤ 3). Το Σάββατο θα αναμετρηθούν ο Απόλλωνας Σμύρνης με τα Χανιά (1.45 μ.μ, ΕΡΤ 3) και την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα γίνουν τα ματς Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β', Καλαμάτα - Επισκοπή και Προοδευτική - Κηφισιά..
Το τελευταίο χρονικά ματς είναι το Καλλιθέα - ΑΕΚ Β', τη Δευτέρα στις 3.15 μ.μ. (ΕΡΤ 3), ενώ ρεπό έχει ο ΟΦ Ιεράπετρας.