Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 11:45

Πρώτη φορά χωρίς ισοπαλία στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

"Μίλησε" η έδρα στην 7η αγωνιστική της Α' τοπικής, καθώς στις έξι από τις εφτά αναμετρήσεις που έγιναν επικράτησαν οι γηπεδούχοι.

Μόνο το Καλό Νερό ¨έσπασε" την έδρα, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από το Κάμπο (2-1 την Α.Ε. Αβίας). Ο Πάμισος νίκησε στη Μεσσήνη με 6-0 τη Μεθώνη στο σκορ της αγωνιστικής.
Ο Πανθουριακός κέρδισε με ανατροπή (2-1) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Ηρακλή Καλαμάτας.
Η Εράνη επέστρεψε στις επιτυχίες στα Φιλιατρά με το 3-1 επί του Ακρίτα Κορώνης. Το ίδιο και η Κυπαρισσία απέναντι στην Α.Ε. Μάνης (2-0).
Ο ΠΑΣ Ράχης πανηγύρισε στο φινάλε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α' τοπική με 1-0 κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά και ο Τέλλος Αγρας πήρε νίκη - ¨"ανάσα" (3-1) με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών. Δεν διεξήχθη το ματς Ομόνοια - Ολυμπιακός Ανάληψης, ενώ η Σπερχογεία πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που δεν μετέχει στο πρωτάθλημα. Στα αξιοσημείωτα, ωστόσο, της 7ης αγωνιστικής είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ισόπαλο. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στη δεύτερη αγωνιστική σημειώθηκαν 4 ισοπαλίες. Την τρίτη αγωνιστική είχαμε δύο ισοπαλίες. Την τέταρτη αγωνιστική μία. Την 5η αγωνιστική τρεις ισοπαλίες και την 6η αγωνιστική δύο ισοπαλίες.
Η 8η αγωνιστική θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει εμβόλιμη δράση (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου). Μένει να δούμε αν θα διεξαχθούν για πρώτη φορά όλα τα παιχνίδια, αφού λόγω του θέματος με το Μητρώο από την 3η αγωνιστική και μετά έχουμε συνεχώς αναβολές.