Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2022 10:45

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Δύο ματς σήμερα για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Δύο ματς σήμερα για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική

 

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει σήμερα Τετάρτη στην Α1 τοπική κατηγορία, όμως για μία ακόμη φορά θα πραγματοποιηθούν μόνο δύο αναμετρήσεις!

Τα προβλήματα που έχουν αρκετές ομάδες με το Μητρώο της ΓΓΑ, αλλά και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα των Ερασιτεχνών Καλαμάτας και του Ηρακλή Κυπαρισσίας, έχουν ως αποτέλεσμα να διεξάγονται μόνο δύο ματς σε κάθε αγωνιστική.
Δράση λοιπόν σήμερα υπάρχει στο γήπεδο των Γαργαλιάνων και στο “Γ. Λουκαρέας”. Ο Μιλτιάδης που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην Α’ τοπική υποδέχεται τη Θύελλα Χαρακοπιού. Αυτό είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος που θα δώσει η ομάδα του Πύργου, ενώ η Θύελλα έχει και μία λευκή ισοπαλία με τη Φοινικούντα στην πρεμιέρα.
Στο “Λουκαρέας” ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Πλατύ και θα ψάξει την πρώτη του νίκη μετά από δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Η ομάδα του Πλατύ έχει μία ήττα το περασμένο Σάββατο από το Βλαχόπουλο και το σημερινό είναι το δεύτερο ματς που θα δώσει.
Να σημειώσουμε πως αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Φοινικούντα – Βλαχόπουλο, Αναγέννηση Παραλίας – Ολυμπιακός Καλαμάτα, Ολυμπιακός Διαβολιτσίου – Δώριο και Πανιώνιος Καλαμάτας – Α.Ε. Λογγάς, ενώ ματαιώθηκαν οι αναμετρήσεις Α.Ο. Λεϊκων – Ηρακλής Κυπαρισσίας και Νέος Αρις – Ερασιτέχνες Καλαμάτας.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ατρόμητος Πλατύ
Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.
Η. Μπουρίκας, Νικολακάκη, Πανόπουλος
Μιλτιάδης – Θύελλα Χαρακοπιού
Γήπεδο Γαργαλιάνων, 3 μ.μ.
Καρβούνης, Βανικιώτης, Αράπης