Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2022 11:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μονόδρομος το τρίποντο με Επισκοπή

Γράφτηκε από τον

 

Σε θέση κυνηγού στην κούρσα της Super League 2 έχει βρεθεί η Καλαμάτα, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Παναχαϊκή και την ήττα της περασμένης Κυριακής από τα Χανιά με σκορ 1-0.

Η “Μαύρη Θύελλα” καλείται πλέον να επιστρέψει στις επιτυχίες σε ένα θεωρητικά βατό ματς, καθώς θα υποδεχτεί αύριο στις 2.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο την Επισκοπή. Η ομάδα του Ρεθύμνου θα έρθει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με υπηρεσιακό τεχνικό, τον προπονητή της Κ 19 Παναγιώτη Καραντάθα.
Πρόσφατο δείγμα γραφής δεν έχουμε, αφού την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό. Η Επισκοπή ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ισοπαλία (1-1) στην έδρα της με τον Ολυμπιακό Β’, στη συνέχεια ηττήθηκε με ανατροπή (2-1) στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και γνώρισε νέα ήττα εντός έδρας (0-2) από τα Χανιά, που πριν από μια εβδομάδα υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα της σεζόν τη “Μαύρη Θύελλα”.

Η Καλαμάτα ύστερα από τις δύο νίκες στο ξεκίνημα με Ηρόδοτο (εντός) και Ολυμπιακό Β’ (εκτός) έμεινε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και γκολ και δεν έχει πλέον περιθώρια για απώλειες βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο όμιλο. Να σημειωθεί ότι σήμερα θα αγωνιστεί και η Κ19 της Καλαμάτας με την αντίστοιχη της Επισκοπής στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Χωρίς Αναστασόπουλο

Η προετοιμασία για την Επισκοπή θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Αναστασόπουλος, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς, ενώ αντίθετα εξέτισε την ποινή του ο Βασίλης Καραγκούνης. Οσον αφορά τον Αναστασόπουλο, ο παίκτης προπονείται με την Καλαμάτα, από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το τι μέλλει γενέσθαι ύστερα από τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ματς με τα Χανιά. Θυμίζουμε, ότι ο έμπειρος μέσος έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που δεν αφορούσε πρόσωπα της ομάδας, αλλά άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας ότι το κλίμα για τον παίκτη είναι βαρύ. Τις τελευταίες μέρες έγιναν προσπάθειες από την ομάδα για να πέσουν οι τόνοι, ενόψει του αγώνα με την Επισκοπή. Το θέμα παραμένει, ωστόσο, ανοιχτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Με τα παιχνίδια ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος και Ηλιούπολη – Παναχαϊκή, ξεκίνησε χθες η 5η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Super League 2. O Ηρόδοτος πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή, ενώ η Ηλιούπολη υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τους Πατρινούς και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Χθες
ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος 1-2
Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1

 

Σήμερα
Απόλλων Σμύρνης – Χανιά (1.45 μ.μ.)
Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ (3 μ.μ.)
Αύριο
Καλαμάτα – Επισκοπή (2.30 μ.μ.)
Προοδευτική – Κηφισιά (3 μ.μ.)

Δευτέρα
Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’ (3.15 μ.μ.)
Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1.Ηλιούπολη 6-3 10
2. ΟΦ Ιεράπετρας 9-3 9
-. Κηφισιά 6-0 9
4. Παναχαϊκή 5-4 8
5. Καλαμάτα 4-1 7
. Απόλλων Σμύρνης 2-0 7
7. Καλλιθέα 3-3 6
-. Χανιά 4-2 6
9. ΑΕΚ Β' 4-3 5
10. Αιγάλεω 2-5 4
11.Προοδευτική 2-4 3
12. Ολυμπιακός Β' 1-4 1
-. Επισκοπή 2-5 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 2-11 0
15. Ηρόδοτος 2-8 -12
* Ο Ηρόδοτος έχει -15 βαθμούς.
* Εναν αγώνα περισσότερο έχουν Ηρόδοτος, Παναχαϊκή, Ηλιούπολη
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Β', Χανιά, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα και Προοδευτική.