Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 11:33

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-0: Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΑΟΔ

Γράφτηκε από τον

Ορθιο έμεινε το Διαβολίτσι χθες στο Γύθειο μιας και απέσπασε ισοπαλία δίχως σκορ (0-0) με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τη μεσσηνιακή ομάδα μετά από αυτές κόντρα σε Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και Πανηλειακό, με τον ΑΟΔ να έχει τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Ο ΑΟΔ ισοβαθμεί στην 9η θέση της βαθμολογίας με άλλες τέσσερις ομάδες, σε έναν όμιλο που φαίνεται πως οι διαφορές μεταξύ των περισσοτέρων ομάδων είναι μικρές. Ο χθεσινός αγώνας ήταν ο πρώτος που η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα κράτησε το μηδέν στην άμυνα και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Στο πρώτο μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τους Μουλιάτο και Ηλιόπουλο.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με τον κ. Δρούζα από την Αργολίδα να δίνει συνέχεια στο ματς.

Δοκάρι στο 75’ με Πάγια

Στη συνέχεια το Διαβολίτσι κινδύνευσε μόνο από στατικές φάσεις και στο τελευταίο τέταρτο θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το Γύθειο...
Στο 75’ την κεφαλιά του Μουλιάτου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανγυθεατικού, με τον Πάγια να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή και την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι!
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το Διαβολίτσι είχε νέα καλή στιγμή, με τον Ηλιόπουλο να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς και να σουτάρει, όμως και πάλι ο Καβαλιώτης του είπε “όχι”.
Το ματς σφύριξε ο Δρούζας (Αργολίδας) και βοηθοί ήταν οι Δημητρόπουλος και Τούμπας από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (73' Μπουτσικάρης) Κουρτέσης, Σαμπατάκος, Μανωλάκος (65' Κωστάκος), Μπερδούσης (55' Σπηλιωτόπουλος), Κοκκινάκης.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Βασιλειάδης, Πιτσιλής, Βέλλης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Πάγια, Στραβάκος, Αλεξανδρής (78' Γουέσλει 85' λ.τρ. Δημητρίου),
Ηλιόπουλος, Μουλιάτος, Τσιγαρίδης (70' Ζαραφέτας).