Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 16:57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-4: Με άνετο διπλό διατηρήθηκε ψηλά

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα κατέκτησε το Σάββατο η Κυπαρισσία (φωτό), μιας και νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης.


Ετσι οι “κυανόλευκοι” διατηρήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την πρώτη θέση. Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Καπλάνης με κεφαλιά, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 51’ ο ΑΟΚ
πέτυχε και δεύτερο γκολ με σουτ του Κωνσταντόπουλου. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
Στο 71’ ο Χρ. Μπουτσικάκης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 ο Μιτρόφ με κεφαλιά στο 83’.
Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Βοσνάκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παπανδρέου, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Δημητρακόπουλος, Σκαμαντζούρας (75’ Αδαμόπουλος), Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Δημάκης,
Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (65’ Ζαφείρης), Ανδρουτσής (18’ λ.τρ. Κύρκο 65’ Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος, Χρ. Μπουτσικάκης (78’ Γκόγκας), Κωνσταντόπουλος (78’ Μιτρόφ), Κατσιώλης.