Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 14:53

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νοκ – άουτ ο Πασάς!

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Γιάννη Πασά, θα πορευτεί η Καλαμάτα το επόμενο διάστημα.

Ο έμπειρος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στο ματς με την Επισκοπή και η διάγνωση έδειξε πρόβλημα στο μηνίσκο. Κάτι που σημαίνει ότι τίθεται νοκ – άουτ για τον Δεκέμβριο.
Ετσι θα χάσει το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Στάδιο, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα τρεις μέρες αργότερα και το εντός έδρας με την Ηλιούπολη στις 22 Δεκεμβρίου, για το πρωτάθλημα. Ο τραυματισμός Πασά, τον οποίο η ΠΑΕ δεν… επιβεβαιώνει (άγνωστο για ποιο λόγο) αποτελεί πλήγμα για την Καλαμάτα, καθώς πρόκειται για τον παίκτη που έχει πετύχει τα τέσσερα από τα πέντε συνολικά γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Σκόραρε στην πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο (το δεύτερο γκολ ο Ρόβας), στη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Β’ στον Ρέντη και την περασμένη Κυριακή στο αγχωτικό τρίποντο κόντρα στην Επισκοπή.
Η τεχνική ηγεσία καλείται πλέον να βρει λύσεις στη γραμμή κρούσης, με τα βαθμολογικά περιθώρια να έχουν στενέψει ύστερα από τις απώλειες βαθμών με Παναχαϊκή, Χανιά και την εντυπωσιακή πορεία της Κηφισιάς, που μέχρι σήμερα έχει το απόλυτο. Την 6η αγωνιστική η “Μαύρη Θύελλα” έχει ρεπό και η προετοιμασία κινείται στους ρυθμούς του ιστορικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.