Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2022 11:56

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πρέπει να κερδίσουμε με Ερμιονίδα”, λέει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο ΑΟΔ μετρά τρεις ισοπαλίες με Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, Πανηλειακό, Πανγυθεατικό και δύο ήττες από Ρόδο, Μύκονο.

Ετσι με 3 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου, μαζί με με Πανγυθεατικό, Ιάλυσο και Παναργειακό.
Η μεσσηνιακή ομάδα καλείται να τερματίσει το σερί στο αυριανό ματς με την Ερμιονίδα στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Η Ερμιονίδα έχει 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και στον πάγκο τον Μάρκο Στεφανίδη, που πέρυσι οδήγησε το Διαβολίτσι στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Γ’ εθνική.
Το φετινό πρωτάθλημα βέβαια δεν έχει σχέση με το περσινό και ο ΑΟΔ θα πρέπει να κάνει πορεία… πρωταθλητισμού για να μείνει στην κατηγορία, με δεδομένο ότι θα υποβιβαστούν τουλάχιστον πέντε ομάδες.
Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας σχολιάζοντας στην “Ε” το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με Ερμιονίδα (ύστερα από αυτό με τη Μύκονο) είπε: “Είναι ένα ακόμα ματς στην έδρα μας, όπου αναζητούμε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να βλέπουμε καλύτερα το μέλλον στην κατηγορία. Μια νίκη θα βοηθήσει στη βαθμολογία και σίγουρα στη ψυχολογία.
Εχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες, όπως στο Γύθειο, στην Επίδαυρο, αλλά και στο ματς με τη Μύκονο. Δεν θεωρώ ότι με την εικόνα μας, έπρεπε να έχουμε αυτή την βαθμολογική συγκομιδή. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να μειώσουμε τα προσωπικά μας λάθη”.
Το ματς του Α.Ο. Διαβολιτσίου με την Ερμιονίδα θα ξεκινήσει αύριο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος και θα το διαιτητεύσει ο Παναγιώτης Μάρκος, με βοηθούς τους Ηλία Μπεκιάρη και Παναγιώτη Σόβολο, όλοι από τη Λακωνία. Τέλος να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στη Γ’ εθνική, με το Διαβολίτσι να φιλοξενείται από το Πάτραι, στο τελευταίο ματς για το 2022.