Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 13:01

Ηττα της Κ19 της Καλαμάτας από Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
Ηττα της Κ19 της Καλαμάτας από Απόλλωνα

Με τέρματα που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο η Καλαμάτα ηττήθηκε με 2-1 από το Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Πανοράματος Φυλής.

Η Καλαματιανή ομάδα παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο 45λεπτο με 2-0, προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο τελευταίο 20λεπτο, ήταν ιδιαίτερα απειλητική, αλλά μόλις μία φορά κατάφερε να πετύχει γκολ μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια άλλη ευκαιρία και έτσι γνώρισε την 4η ήττα της στο πρωτάθλημα.
Αντίθετα η γηπεδούχος ομάδας έφτασε τις 5 νίκες με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.
Στο 14’ από φάουλ του Πρωτονοτάριου ο Δούμας με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 35’ ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος), πέτυχε το 2-0. Στο 63’ ο Λεβεντάκης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ καθώς η μπάλα, από προσπάθεια του, σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 76’ ο Παπαδόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Παπαδόπουλος, Βελέντζας, Πρωτονοτάριος, Ξένος, Γεωργαμλής, Δούμας, Σαχίνη (87’ Δήμαρχος), Γρηγοριάδης (λ.τρ. 60’ Ξινός) Τσιχριτζής, Ανδριανής (70’ Ατσαβές), Πλατυκώστας (87’ Εμίνι).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Γιακουμής, Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Λακριντής, Μαθιόπουλος, Δρούγας, Τρουπάκης, Αντ. Φράγκος, Π. Φράγκος. Στη διάρκεια του ματς έπαιξαν και οι Μπουρίκας, Δημόπουλος, Δημητρίου, Κάππας, Μαλιόγκας.