Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2022 18:56

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: Δεν είχαν την ουσία και έμειναν στο μηδέν

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: Δεν είχαν την ουσία και έμειναν στο μηδέν

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις από τις δύο ομάδες στην Τρίπολη ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με το Βόλο στην επιστροφή των δύο ομάδων στη Super League με την ομάδα της Μαγνησίας να παραμένει στην πρώτη πεντάδα.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με γρήγορο ρυθμό το ματς. Το πρώτο ημίωρο είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του 2ου λεπτού για τους Αρκάδες, όταν στην κεφαλιά του Ασιερ Μπενίτο, ο Μπόρις Κλέιμαν έβαλε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Εξι λεπτά μετά, ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε και τον Ρέτζις Κρέσπι σε τετ α τετ ενώ στο 17’ ήταν η σειρά των Θεσσαλών να απειλήσουν, αλλά η κεφαλιά του Αντονι Νοκάερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κάπου εκεί άρχισαν να... καταλαγιάζει η ορμή των 22 παικτών, αφού ως το τέλος του πρώτου μέρους οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές ήταν το σουτ του Μίλος Ντέλετιτς (23’) που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και η άστοχη κεφαλιά του Μπενίτο (28’). Το σκηνικό ήταν παρόμοιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Ο Παπαδόπουλος ήταν στη θέση του στο σουτ του Νοκάερ (49’) ενώ έξι λεπτά μετά, ο Κλέιμαν είπε «όχι» με το πόδι στον Ζουλιάν Μπαρτόλο που βρέθηκε απέναντί του. Ακολούθησαν οι άστοχες προσπάθειες των Χουλιάν Μπαρτόλο (70’) και Ματίας Ιγκλέσιας (80’), για να ολοκληρωθεί εν τέλει το ματς ισόπαλο δίχως τέρματα.

Αποτέλεσμα που, αν μη τι άλλο, αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Βόλο που διατηρείται και άνετα στην πρώτη εξάδα, με τους Αρκάδες να χάνουν κι άλλο έδαφος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87' Μπερτόγλιο), Σίτο (65' Γκαρντάβσκι), Κρέσπι (65' Μπαράλες), Μπενίτο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67' Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79' Ματίγια), Ντέλετιτς, Νοκιέρ (72' Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.