Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2022 13:07

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Φουλάρει για δύο μεσοεπιθετικούς τον Ιανουάριο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Φουλάρει για δύο μεσοεπιθετικούς τον Ιανουάριο

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής έκλεισε το 2022 ο Τέλλος Αγρας…

Η ομάδα των Γαργαλιάνων με 8 βαθμούς είναι μαζί με την Αβία στην 15η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα με Ακρίτα Κορώνης και Ομόνοια.

Τη νέα χρονιά οι “ερυθρόλευκοι” προσδοκούν μία σαφώς καλύτερη πορεία, με στόχο να ξεφύγουν το συντομότερο δυνατό από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αγγελόπουλος: "Η ομάδα δουλεύει σωστά"

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος αντιλαμβάνεται πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά για τον Τέλλο Αγρα, όμως αισιοδοξεί μιας και γίνεται καλή δουλειά, ενώ σκοπός είναι να υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση στο χειμερινό παζάρι: “Ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως η ομάδα είναι μαζεμένη, δουλεύει σωστά και υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ. Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι καλή και αισιοδοξούμε πως θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία”, ανέφερε στην “Ελευθερία” ο κ. Αγγελόπουλος και προανήγγειλε πως θα γίνουν δύο μεταγραφές: “Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με δύο μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία και έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση. Συν τοις άλλοις τη νέα χρονιά θα ακολουθήσει πιο ενεργά την ομάδα και ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος, οπότε λογίζεται κι αυτός σαν εσωτερική μεταγραφή”.
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλη την ποδοσφαιρική Μεσσηνία, μακριά από τραυματισμούς.

Τέλος ο Σούλα

Εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση, στον Τέλλο Αγρα είχαμε και μία αποχώρηση ποδοσφαιριστή… Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Τζουλιάνο Σούλα που εδώ και αρκετές ημέρες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Ο Σούλα αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους “ερυθρόλευκους”, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα και η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα είναι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στον Κάμπο με την Α.Ε. Αβίας. Ενα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και που ο Αγρας θα πρέπει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας.