Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2023 11:53

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πλήγμα με Γαλανόπουλο που χάνει τη χρονιά!

Γράφτηκε από τον

 

Η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά φέτος την... πόρτα του Πανθουριακού, με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς.

Το αποκορύφωμα της ατυχίας ήρθε στο τελευταίο ματς του 2022, αυτό με τον ΠΑΣ Ράχη, όταν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποχώρησε τραυματίας ο Δημήτρης Γαλανόπουλος με πρόβλημα στο δεξί γόνατο.
Οι εξετάσεις που έβγαλε ο καλαματιανός επιθετικός επιβεβαίωσαν το χειρότερο δυνατό σενάριο, μιας και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού! Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση στο τραυματισμένο του γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 5-6 μήνες, δηλαδή θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν.
Ενα πολύ μεγάλο πλήγμα για τον Πανθουριακό μιας και μιλάμε για τον βασικό του φορ, που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 7 γκολ.

Νοκ άουτ και ο Σπανός

Συν τοις άλλοις η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στέλιου Σπανού για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο έμπειρος μέσος έχει ένα σοβαρό μυικό πρόβλημα και θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις και πλέον μήνες, χάνοντας κι αυτός ουσιαστικά όλη τη χρονιά.
Τραυματίας είναι ακόμη και ο Γιάννης Μακρής, ενώ το μόνο θετικό είναι πως επιστρέφει ύστερα από δύο μήνες λόγω τραυματισμού ο νεαρός Αγγελόπουλος.
Η ομάδα της Θουρίας προπονήθηκε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, το διήμερο της Πρωτοχρονιάς ο Τάκης Σακελλαρόπουλος έχει δώσει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, εν όψει του δύσκολου ματς στις 7 Ιανουαρίου με την πρωτοπόρο Εράνη στα Φιλιατρά.
Τέλος, ανοιχτό είναι το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο λόγω και των πολλών προβλημάτων με τραυματισμούς.
Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση που θα ταιριάζει στα “θέλω” της ομάδας, μόνο τότε θα πάρει παίκτη ο Πανθουριακός.
Είναι αρκετά πιθανό πάντως να υπάρξει κάποια ενίσχυση από τον Μεσσηνιακό, για να γεμίσει το ρόστερ εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.