Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 14:04

ΕΡΑΝΗ: “Μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα”, εκτιμά ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας της πρώτης κατηγορίας βρήκε το 2023 την Εράνη…

Η Φιλιατρινή ομάδα προπορεύεται με ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Πανθουριακό, έχοντας απολογισμό 8 νίκες και 3 ισοπαλίες στις 11 πρώτες αγωνιστικές.
Το ζητούμενο βέβαια για τους πράσινους είναι να βρίσκονται στην πρώτη θέση και στο φινάλε του πρωταθλήματος τον Μάιο, αφού ξεκάθαρος στόχος τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ’ εθνική.
Ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος έχει μείνει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία, όμως πιστεύει πως η ομάδα του έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης: “Τα έχουμε πάει καλά έως τώρα στο πρωτάθλημα, είμαστε εντός στόχων και δείχνουμε πως μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Ευελπιστώ πως το νέο χρόνο θα πάμε ακόμη καλύτερα, όμως μέχρι στιγμής και βάσει και των στατιστικών δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση.
Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα που θεωρώ θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στο ποιος θα το κατακτήσει. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ξεχωρίζει στη βαθμολογία θα παλέψουν για τον τίτλο και όποιος έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση του, θα κόψει πρώτος το νήμα”.

Ο Φιλιατρινός προπονητής επισημαίνει πως η χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα, αφού έχασαν πολλές προπονήσεις οι Θανάσης Γεωργιόπουλος και Λυκούργος Ανδρώνης που πλέον έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, ενώ τραυματίας για ένα διάστημα ήταν και ο Νίκος Κόλλιας.
Η Εράνη έχει επικεντρώσει την προσοχή της στο πρώτο ματς του 2023 που είναι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με τον Πανθουριακό στα Φιλιατρά, που αναμένεται να παραταχθεί πλήρς. Ενα ντέρμπι απέναντι στους πρωταθλητές Μεσσηνίας, που οι πράσινοι θέλουν να το κερδίσουν, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρωτιά… “Είναι ένας τελικός με τον Πανθουριακό, μία πολύ δυνατή ομάδα, που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω στην επίτευξη της νίκης”, τονίζει ο Κ. Λυμπερόπουλος.