Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:26

Δοκιμασία στο Αιγάλεω για την Κ 19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Δοκιμασία στο Αιγάλεω για την Κ 19 της Καλαμάτας

Να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας σήμερα στις 12 το μεσημέρι το Αιγάλεω,  σε αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.

Η Καλαματιανή ομάδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Αιγάλεω που διεκδικεί τον τίτλο στον όμιλο, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά, ενώ την περσινή χρονιά είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
Ο Νίκος Κακαλέτρης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιους θα συμπεριλάβει στην 20άδα για το ματς. Στη διάθεση του αναμένεται να έχει και τον 19χρονο αμυντικό (αριστερό μπακ) Θανάση Κακαλέτρη που αποκτήθηκε πρόσφατα και ήδη έχει εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ. Επίσης στην αποστολή για το παιχνίδι αναμένεται να τεθεί και ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Χιλίαρχος. Η προετοιμασία για το παραπάνω ματς ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων).
Επικεφαλής της αποστολής που θα αναχωρήσει νωρίς σήμερα το πρωί για το Αιγάλεω θα είναι ο τιμ μάνατζερ Ηλίας Μουρούσιας. Εκτός από τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη στην αποστολή θα είναι και ο συνεργάτης του γυμναστής Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αιγάλεω και έχουν οριστεί να το διευθύνουν η Ευαγγελία Στεφανοπούλου με βοηθούς διαιτητές Νίκο Τζέλλο, Απόστολο Καραγεώργο και οι τρεις από την ΕΠΣ Αθηνών.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 K19
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τετάρτη 04.01.23

Γήπεδο Β’ Ηλιούπολης: Ηλιούπολη – Απόλλων Σμύρνης (11:30)
Γήπεδο Νίκαιας Προοδευτική: Προοδευτική - Παναχαϊκή (12:00)
Γήπεδο Νίκαιας Προοδευτική: Athens Kallithea – Χανιά (15:00)
Γήπεδο Ρουφ: ΠΑΟ Ρουφ – Επισκοπή (11:00)
Γήπεδο Ερυθραίας: Κηφισιά – Ηρόδοτος (11:00)