Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 14:36

Ηττα για την Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ηττα για την Κ19 της Καλαμάτας

Την ήττα με 3-0 γνώρισε χθες η Κ19 της Καλαμάτας από την αντίστοιχη του Αιγάλεω σε ματς για τo πρωτάθλημα Κ 19 της Super League 2.

H Καλαμάτα είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος η απόδοση έπεσε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Ευθυμιάτο και ενώ είχε βρεθεί στο έδαφος από σπρώξιμο ο γκολκίπερ Τσφτσής. . Στο 28’ ο Μαθιόπουλος μετά από ατομική ενέργεια έφτασε στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε, όμως ο Χριστοδουλίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 65’ από κόρνερ του Κακαλέτρη και καρφωτή κεφαλιά του Λεβεντάκη η μπάλα έφυγε άουτ ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 75’ ο Τσώνος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 91’ ο Κουρακλής με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το τελικό 3-0.
ΑΙΓΑΛΕΩ Κ19: Χριστοδουλίδης, Δ. Ραυτόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Βέση, Ευθυμιάτος, Καραγεώργος, Σαραντόπουλος, Παλτόγλου, Κόκκας, Τσώνος, Α. Δημητρίου.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ19: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος (85’ Καρνάκης), Κακαλέτρης, Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Π. Φράγκος (46’ Αντ. Φράγκος), Μπουρίκας (68’ Δημόπουλος), Δρούγας, Λακριντής, Μαθιόπουλος (85’ Μανιάτης), Β. Δημητρίου.