Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2023 12:21

Ενοχλημένος ο Αναστόπουλος από την κριτική (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους αγωνίστηκε προχθές η Καλαμάτα, με ορισμένους να αποδοκιμάζουν κατά διαστήματα το Νίκο Αναστόπουλο λόγω της κακής πορείας στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που δέχτηκε μετά το ματς. Πριν ξεκινήσει ο διάλογος με τους δημοσιογράφους δήλωσε ότι η σχέση του με την ομάδα είναι συναισθηματική, προσωπική και έπειτα επαγγελματική και δεν γίνεται, όπως είπε, από τόσο νωρίς να ζητάει ο κόσμος την πρωτιά.
Θυμήθηκε ότι πριν από 3,5 χρόνια η Καλαμάτα (σ.σ. σε άλλη κατηγορία με άλλη διοίκηση και προπονητή) ήταν 11 πόντους μπροστά και δεν πήρε το πρωτάθλημα.
Δήλωσε ότι τον πρωταθλητισμό τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα και σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου απάντησε ότι ο κόσμος θέλει πάντα να κερδίζει, η συγκομιδή δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά σε αυτό έχουν συντελέσει και άλλες παράγοντες. "Απλά ελληνικά. Δεν πρέπει να έχεις βγάλει το πανεπιστήμιο για να το καταλάβεις", απάντησε πουλώντας... πνεύμα.
Σε ερώτηση της 'Ε" για το αν έχει ευθύνες για το -10 από την κορυφή, είπε αρχικά ότι: "Οταν μια ομάδα δεν πάει καλά, έχει ευθύνη και ο προπονητής". Του επισημάναμε ότι δεν την έχει αναλάβει σε κανένα παιχνίδι, και στη συνέχεια είπε ότι πάντα μόνο οι αντίπαλοι και οι διαιτητές φταίνε.
Στη δε νέα ερώτηση αν η Καλαμάτα θα πάρει το πρωτάθλημα, πετούσε την... μπάλα στην εξέδρα "Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο".
Και όταν επιμείναμε ότι εμείς ρωτάμε, έγινε ο κ. Αναστόπουλος δημοσιογράφος απευθυνόμενος σε εμάς το ερώτημα: " Εσείς ποια ομάδα λέτε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;"
Ο κ. Αναστόπουλος συνέχιζε να μην δίνει απαντήσεις και όταν του το επισημάναμε, απάντησε ότι είναι δικό μας θέμα αν δεν παίρνουμε απαντήσεις και μάλλον δεν τα λέει ο ίδιος καλά. Σε νέα ερώτηση συναδέρφου για το αν σκέφτηκε την παραίτηση είπε: "Για ποιον λόγο να φύγω και εσείς τι είστε;"
Ο προπονητής της Καλαμάτας δεν απάντησε ξεκάθαρα ούτε στο νέο ερώτημα της "Ε" αν η η ομάδα μπορεί να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή.
"Πάντα η Καλαμάτα στοχεύει στην κορυφή, έτσι είναι η νοοτροπία της, έτσι είμαι εγώ", είπε.