Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 19:54

Αποκλείστηκε το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας από το 4ο ΓΕΛ Πύργου και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Το ματς έγινε στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» και η ομάδα του Πύργου έφτασε δίκαια στην νίκη καθώς έδειξε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο 15λεπτο, καθώς στο 6' και το 14' ο Στρίγγας με ωραίες ενέργειες και σουτ πέτυχε το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο ξεκίνημα της επανάληψης ενώ η ομάδα της Καλαμάτας προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο 15λεπτο, όταν και είχε 2-3 ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κορυφαίος της Καλαμάτας ήταν ο Σαραντόπουλος και τον ακολούθησαν οι Α. Μιχαλόπουλος και Γ. Μιχαλόπουλος.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας.
Για το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας ξεκίνησαν οι Ξενούλης, Στυλιανίδης, Γ. Μιχαλόπουλος, Σααντόπουλος, Α. Μιχαλόπουλος, Τσάνης, Μπούζας, Αδαμόπουλος, Μάγειρας, Βασιλόπουλος και Μαγουλιανίτης. Στον πάγκο ήταν οι Δαρσακλής, Κακαλέτρης, Αρβανίτης, Γιαννακόπουλος, Σικαλιάς, Χριστόπουλος.
Για το 4ο ΓΕΛ Πύργου ξεκίνησαν οι Μάκο, Μπιλιώνης, Αρβανιτίδης, Στρίγγας, Γεωργίου, Βαγγόπουλος, Δημόπουλος, Μισύρης, Μουσχούλιας, Αγγελόπουλος, Αθανασοπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Γεωργακόπουλος, Μπεβούδας, Κοντάρης, Κυριαζής, Τσόπελας, Παπανδρέου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ