Κυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 22:24

Χορταστικό ποδόσφαιρο από Απόλλωνα στο 5-0 επί του Ασπροχώματος

Γράφτηκε από τον

Μια εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας που συνέτριψε με 5-0 το Ασπρόχωμα και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όντας στην κορυφή.


Η Καλαματιανή ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου ειδικά από το 30' μέχρι το 70', διάστημα που πέτυχε και τα πέντε τέρματά της.
Στο 30' ο Κουπούζος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπιτσάνης στην καρδιά της άμυνας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).
Το 2-0 έγινε στο 35' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Κλουβάτου που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καντερέ.
Πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβαλαν κι άλλο γκολ "καθαρίζοντας" το ματς. Ηταν το 45' όταν ο Τρικουράκης με ένα φοβερό σουτ 7-8 μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί "Γ" για το 3-0.
Το 4-0 έγινε στο 60' με τον Κουπούζο να δίνει κάθετα στον Πανταζή που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, προχώρησε, πέρασε και τον Καντερέ και με κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 67' ο Απόλλωνας πέτυχε και πέμπτο γκολ ύστερα από μια πανέμορφη συνεργασία. Ο Κουπούζος έδωσε στον Μάλαμα που σέρβιρε στον Μπιτσάνη και εκείνος με πλασέ σε κενή εστία, χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Πλακογιάννη και των βοηθών του, της Τσαούση και του Κατσά.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μάλαμας, Πανταζής (72' Μπραχίμι), Κλουβάτος, Αντωναίος (62' Μαργιόλης), Σαραντόπουλος, Τρικουράκης, Μπιτσάνης, Κουκέας, Πετράκος (80' λ. τρ. Αλοίμονος), Κουπούζος.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Τσίρμπας, Σταματόπουλος, Ξυδιάς, Πετσόπουλος (73' Α. Ηλιόπουλος), Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος, Πολίτης, Δ. Γυφτέας (52' Φίλιος), Ζαφειρόπουλος, Γκάλα (67' Ν. Δημητρίου).