Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2023 19:41

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-0: Από τριάρα σε τριάρα οι νεοφώτιστοι! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στο σπουδαίο διπλό που πέτυχε μεσοβδόμαδα στη Μεθώνη έδωσε χθες ο ΠΑΣ Ράχη…

Η καλαματιανή ομάδα νίκησε με 3-0 το Καλό Νερό στο “Π. Μπαχράμης” και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στη σεζόν για τους νεοφώτιστους και η δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (μετά το 0-3 στη Μεθώνη) και μάλιστα συνδυάζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο μέρος η καλαματιανή ομάδα, που εδώ και δέκα περίπου ημέρες προπονεί ο Δημήτρης Παυλόπουλος, πέτυχε ένα γκολ με έξυπνο φάουλ του έμπειρου Νίκου Λιόλιου, σε ένα 45λεπτο δίχως άλλες συγκινήσεις.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, πέτυχαν δύο γκολ με τους Αντώνακα και Κράκουλι, έχασαν 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν καθόλου από την Τριφυλιακή ομάδα. Το Καλό Νερό από την άλλη ήταν ανταγωνιστικό μόνο στο πρώτο μέρος και έδειξε πολλές αδυναμίες τόσο στην αμυντική γραμμή, όσο και στον άξονα, χάνοντας τις περισσότερες μονομαχίες από τη νεανική καλαματιανή ομάδα.

Με έξυπνο φάουλ το 1-0 ο Λιόλιος 

Αυτό που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ που πέτυχε ο Λιόλιος στο 32’… Ο έμπειρος αμυντικός εκτέλεσε έξυπνα στην κλειστή γωνία ένα φάουλ από πλάγια θέση, με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Νωρίτερα στο 6’ το Καλό Νερό απείλησε με τον Βλαχόπουλο να σουτάρει και τον Τσέλα να αποκρούει.
Στο δεύτερο μέρος το Καλό Νερό που ήταν πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει τους ρυθμούς της Ράχης και όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα για την ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου που δεν είχε επιλογές στον πάγκο.

Με βολέ ο Αντώνακας το 2-0 στο 48’

Στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση των αμυντικών, ο νεοαποκτηθείς Αντώνακας έπιασε ένα βολέ 7-8 μέτρα έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δεξί “Γ”, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0.

Στο 66’ η Ράχη άγγιξε και ένα τρίτο γκολ με τον Αντώνακα να βγαίνει από δεξιά και να βγάζει τη συρτή σέντρα, με τον Τσέρτο να κοντρολάρει και να πλασάρει όμως ο Οικονομόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή, σώζοντας ένα σίγουρο γκολ.

Και τρίτο γκολ στο 80’ με Κράκουλι

Η υπεροχή της Ράχης καρποφόρησε και τρίτη φορά στο 80’… Μετά από ωραία συνεργασία Ζωγόπουλου, Θεοδωρόπουλου από δεξιά και κόψιμο της μπάλας ο Κράκουλι με πλασέ στην κίνηση έγραψε το τελικό 3-0.
Στο 89’ ο Γαργαρώνης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κοζομπόλη, που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς, όμως ο κ. Πλακογιάννης δεν έδωσε το πέναλτι, κάτι που πάντως λίγη σημασία είχε μιας και τα πάντα είχαν κριθεί.

Βοηθοί του κ. Πλακογιάννη ήταν οι Ταβουλαρέας και Σωτηρόπουλος.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Πιλάτης (46’ Κράκουλι), Ζωγόπουλος (82’ Βράπι), Σκοπέτος (76’ Θεοδωρόπουλος), Τσέρτος (86’ Κοζομπόλης), Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας (86’ Τόμασεκ).
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Γαργαρώνης, Βλάμης, Βλαχόπουλος (72’ λ.τρ. Ανδρουτσάκης), Διονυσόπουλος, Μπεγέτης, Μαλισόβας, Μουσκάι, Τάνεφ (63’ Κατσίρος), Πράνταλος.