Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2023 18:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ξαφνικό "διαζύγιο" με Τσίκινη, αναλαμβάνει ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Εξελίξεις είχαμε σήμερα στη Μεσσήνη, με τον Πάμισο να προχωρά σε αλλαγή προπονητή!

Υστερα από απόφαση της διοίκησης παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα της πόλης του μετά από πολλά χρόνια.
Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως το σίγουρο είναι πως το τελευταίο χρονικά διάστημα οι σχέσεις μεταξύ του Νησιώτη τεχνικού και του προέδρου κ. Ντούλη δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.
Να θυμίσουμε πως ο Πάμισος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής, όμως έχοντας ένα ματς λιγότερο (αυτό με την Ομόνοια που θα πάρει στα χαρτιά) ουσιαστικά είναι πρώτος και στο +1 από την Εράνη.
Το διαζύγιο με τον Σπύρο Τσίκινη αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αύριο από τη διοίκηση του Παμίσου, ενώ στον… αέρα βρίσκεται και ο συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού, Αντώνης Τσουκαλάς.
Αντικαταστάτης του Σπύρου Τσίκινη φαίνεται πως θα είναι ένας παλιός γνώριμος των Νησιωτών, ο Αλέξης Μαντζούνης!
Ο Τριφύλιος τεχνικός αποχώρησε πριν από 40 ημέρες από τον Α.Ο. Μελισσίων και αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο του Παμίσου μετά από τεσσεράμισι χρόνια.
Ο Μαντζούνης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Ντούλη, είχε καθίσει δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας της Μεσσήνης, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική τη σεζόν 2017-18 και φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας (ήττα στην παράταση από τη “Μαύρη Θύελλα”). Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη στη Μεσσήνη για τις τελευταίες λεπτομέρειες, την επίσημη ανακοίνωση και με σκοπό να πιάσει άμεσα δουλειά.