Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2023 11:33

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ξεχνούν τον Αιολικό και επικεντρώνονται στον Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ξεχνούν τον Αιολικό και επικεντρώνονται στον Πανιώνιο

Μια ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί “εντός προγράμματος” υπέστη το Διαβολίτσι την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας τρία γκολ απέναντι στον ΑΟΔ μέχρι το 25ο λεπτό.
Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα μακριά από το γήπεδο της, αφού ήταν αδύνατο στη συνέχεια να ανατρέψει την κατάσταση.
“Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ματς και ο αντίπαλος που είναι μια ποιοτική ομάδα το εκμεταλλεύτηκε βάζοντας δύο γρήγορα γκολ.
Στο 2-0 είχαμε μία κλασική ευκαιρία με τον Μουλιάτο να σκοράρουμε και αν τα καταφέρναμε θα μπαίναμε ξανά στο ματς.
Ηταν ένα ματς που το ξεχνάμε και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, κοιτάζοντας τη δύσκολη συνέχεια”, δηλώνει στην “Ε” ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας.
Πλέον μπροστά του το Διαβολίτσι έχει το κυριακάτικο ματς με τον μεγάλο Πανιώνιο στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ενας Πανιώνιος που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο, όμως είναι επιρρεπής στις γκέλες και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οπως επισημαίνει ο κ. Παλαμάρας “στη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια, όλα τα ματς για μας είναι τελικοί.
Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, που είναι το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα”.
Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες για τον ΑΟΔ με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Μάλιστα θα είναι απόλυτα έτοιμος και ο Δημητρίου που ήταν άρρωστος τις δύο τελευταίες εβδομάδες.