Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2023 14:20

Η Καλαμάτα 1-1 με την Προοδευτική στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλη 1-1 με την Προοδευτική αναδείχθηκε πριν από λίγο η Καλαμάτα στο Στάδιο, στο ντεμπούτο του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο.

Η "Μαύρη Θύελλα" βρέθηκε να κυνηγά το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό΄, όταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της "Μαύρης Θύελλας" Μπάμπης Παυλίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 14' ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης με πέναλτι, που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Μπακογιάννη.

Η Καλαμάτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ, που θα άλλαζε και τη ψυχολογία. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο Νίκος Κακαλέτρης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ότι επιθετικό όπλο διέθετε, αλλά η Καλαμάτα έκανε μόνο δύο φάσεις για γκολ.

Η ισοπαλία αποδίδει δικαιοσύνη με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Η "Μαύρη Θύελλα" είναι φανερό ότι δεν είναι καλά, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Το Live της αναμέτρησης

Τέλος στο ματς Καλαμάτα - Προοδευτική 1-1.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

85' Ολοκληρώνει τις αλλαγές η Προοδευτική. Ο Ερβιν στη θέση του Νταβιώτη.

81' Κίτρινη κάρτα για τον Μάντιτς της Προοδευτικής.

76'  Φάουλ Βασιλόγιαννη, κεφαλιά Μόζερ άουτ από το κάθετο δοκάρι.

75' Κίτρινη κάρτα ο Νταβιώτης.

69' Αλλαγή για την Προοδευτική. Ο Καραγκούνης στη θέση του Παυλίδη που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, καθώς μέχρι το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Καλαμάτα.

68' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πασάς με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Ρόβα που από αριστερά σέντραρε στο β δοκάρι, αλλά ο Μαρκόφσκι δεν μπόρεσε με προβολή να βρει την μπάλα και να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

62' Κίτρινη κάρτα ο Αγγελόπουλος της Προοδευτικής.

61' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι στη θέση του Τάτου και ο Πασάς στη θέση του Αρναρέλλη. Ο Πασάς επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα.

Δεν έχει μπει καλά η Καλαμάτα στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγές.

60' Μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Ο Μάντιτς σέντραρε από δεξιά, ο Ευθυμίου πήρε την κεφαλιά στο β' δοκάρι, αλλά ο Ταϊρης απέκρουσε εξ επαφής. 

Ο Μάντιτς στην επόμενη φάση δοκίμασε ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα να περνά άουτ από το κάθετο δοκάρι.

56' Από λάθος του Ματέους, ο Μάντιτς έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής σούταρε με τον γκολκίπερ της Καλαμάτας να αποκρούει. 

Τρίτη κίτρινη κάρτα για παίκτη της Προοδευτικής. Τη βλέπει ο Μεγαρίτης, που μόλις μπήκε στο ματς.

Με τρεις αλλαγές ξεκινά στο δεύτερο ημίχρονο η Προοδευτική. Βγήκαν Σινγκ, Παντελίδης και Τσακίρης και μπήκαν οι Πότσι, Ευθυμίου, Μεγαρίτης.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Προοδευτική 1-1.

41' Κίτρινη κάρτα στον Καρρίκι.

40' Αναγκαστική αλλαγή για ην Καλαμάτα. Αποχωρεί τραυματίας ο Ντάνι Λουπάνο και στη θέση του θα μπει ο Μάρκος Μόζερ.

38'  Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς για τον Παντελίδη, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τάτο.

 Συμπληρώσαμε μισή ώρα αγώνα με το 1-1 να παραμένει. Η Καλαμάτα έχει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να βρει το δεύτερο γκολ.

Η Καλαμάτα απαντά λοιπόν στο γκολ της Προοδευτικής και τώρα αλλάζει και η ψυχολογία.

14'  Πέναλτι για την Καλαμάτα, σε τράβηγμα του Βασιλογιαννη από τον Σινγκ μέσα στην περιοχή. Σωστή υπόδειξη από τον ρέφερι Μπακογιάννη.  Ο Αρναρέλλης σημαδεύει σωστά και κάνει το 1-1. Ο Αρναρέλλης είχε σκοράρει με πέναλτι και τη Δευτέρα στο ματς με την Καλλιθέα.

9'  Σέντρα Βασιλόγιαννη από αριστερά, σουτ Τάτου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Αστράς.

3' Γκολ για την Προοδευτική. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν στην πρώτη τους επίθεση με κεφαλιά του πρώην παίκτη της Καλαμάτας Μπάμπη Παυλίδη, έπειτα από σέντρα του Σινγκ από αριστερά.

Σέντρα στον αγώνα.

Ελάχιστος κόσμος αυτή την ώρα στο γήπεδο. Κάτι η απογοήτευση από τη φετινή πορεία, κάτι ο άσχημος καιρός έχουν ως συνέπεια την μικρή προσέλευση.

To "Νotosport" βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο και θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.

Στο σημερινό ματς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Κακαλέτρης, αντικαθιστώντας τον Νίκο Αναστόπουλο που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Tαϊρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Αρναρέλλης, Ματέους, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Ρόβας.

Στον πάγκο είναι οι Μέντες, Γκότσης, Τριανταφυλλάκης, Μαρκόφσκι, Λαδάς, Πασάς, Μαβινγκά, Μόζερ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Νταβιώτης, Καρρίκι, Φαζός, Σινγκ, Παντελίδης, Αγγελόπουλος, Παυλίδης, Τσακίρης, Μάντιτς, Πάβλας. 

Στον πάγκο είναι οι Καραργύρης, Αλεξίου, Ερβιν, Μεγαρίτης, Πότση, Πίσσας, Νομικός, Καραγκούνης, Ευθυμίου.