Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2023 20:10

Τρισάγιο στη μνήμη Μαυρίκη από τον Πανιώνιο και τιμητικές πλακέτες από το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Τρισάγιο στη μνήμη Μαυρίκη από τον Πανιώνιο και τιμητικές πλακέτες από το Διαβολίτσι

Τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Μαυρίκη θα τελέσει αύριο Κυριακή η ομάδα του Πανιωνίου, με αφορμή τον αγώνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη Μεσσηνία με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου (3 μ.μ. γήπεδο Ασπροχώματος).

Ο αείμνηστος Μαυρίκης αγωνίστηκε επί 15 συναπτά έτη στον Πανιώνιο, κατακτώντας και ένα κύπελλο Ελλάδας, ενώ διετέλεσε αργότερα και γενικός αρχηγός.
Στο τρισάγιο στο νεκροταφείο Μελιγαλά θα παραστεί και η διοίκηση του Διαβολιτσίου, που θα δώσει τιμητικές πλατέκες στην οικογένεια του Δημήτρη Μαυρίκη και στην ομάδα του Πανιωνίου για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανακοίνωση του ΑΟΔ αναφέρει:
"Το πρωί αύριο Κυριακή στις 10.30 η διοίκηση του Πανιωνίου θα τελέσει τρισάγιο στον τάφο του Δημήτρη Μαυρίκη στο νεκροταφείο Μελιγαλά τιμής ένεκεν στην μνήμη του.
Στην τελετή θα παραστεί και η διοίκηση του Α.Ο.Διαβολιτσίου.
Πριν την έναρξη του αγώνα Α.Ο.Διαβολιτσίου- Πανιωνίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μητσάρα, για τη προσφορά του στο ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου, κάνοντας υπερήφανο το χωριό του και ολόκληρη την Μεσσηνία.
Θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένειά του στην μνήμη του, από την ομάδα του Α.Ο.Διαβολιτσίου, καθώς επίσης και απονομή τιμητικής
πλακέτας στην διοίκηση της Ιστορικής ομάδας του Πανιωνίου για την μεγάλη προσφορά της στο ελληνικό πποδόσφαιρο.
Μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, καλούμε τους φιλάθλους της Μεσσηνίας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους".