Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 17:10

ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Εχασαν έδαφος για τον τίτλο οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στη Μεθώνη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Πανθουριακό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 82' με τον Τσατά, αλλά το 1-0 δεν κράτησε για πολύ. Στο 85' ο Γιαννακόπουλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Μεθώνη διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Οι γηπεδούχοι με αυτόν τον βαθμό έφθασαν στους 22 και βρίσκονται στην 7η θέση της Α' τοπικής.

Ο Πανθουριακός έχει 34, αλλά υποχώρησε στην τρίτη θέση και είναι πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Εράνη χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Φιλιατρινοί πήραν ξεκούραστο τρίποντο με το Καλό Νερό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Νίκη στα χαρτιά και για τον Πάμισο, μιας και ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν μετέχει στην Α' τοπική. Οι Νησιώτες πέρασαν έτσι στη βαθμολογία την ομάδα της Θουρίας (35 βαθμοί) και έχουν και ένα ματς λιγότερο.
ΜΕΘΩΝΗ: Φ. Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης, Χρόνης (65′ Παυλόγιαννης), Τσατάς.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Σερπάνος, Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Κουρεντζής (51′ Κουντάνης), Σαρδέλης, Ζαχαρόπουλος, Δαλκαφούκης, Καρύδης, Ι. Γιακουμής.