Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 18:24

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Κυριάρχησε η δύναμη, έλειψαν τα γκολ

Γράφτηκε από τον

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και τα δυνατά μαρκαρίσματα Τέλλος Αγρας και Σπερχογεία δεν βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0.

Ενα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία ομάδα, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και ο βαθμός της ισοπαλίας χαρακτηρίζεται θετικός.
Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για γκολ με τους Καραχάλιο, Αν. Τσόπελα, Αναστασόπουλο και Βελησσάρη, όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Συγκκεριμένα στο 5’ σουτ του Καραχάλιου απέκρουσε σωτήρια ο Σακκάς. Στο 20’ σουτ του Αν. Τσόπελα η μπάλα έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ σουτ του Αναστασόπουλου απέκρουσε ο Σακκάς.
Στο 75’ σε σέντρα του Αν. Τσόπελα ο Βελησσάρης με κεφαλιά από το ύψος περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Ο Σωτήρης Μπουραντώνης στο ντεμπούτο του στον πάγκο των “ταύρων” είδε τους παίκτες του να δημιουργούν αρκετές φάσεις, όμως ελάχιστες ήταν προς την εστία. Κάποιες από αυτές έχασαν ο Σούλα δύο φορές με ισάριθμα σουτ, ο Οικονομέας από εκτέλεση φάουλ και ο Ηλ. Δημητρίου με σουτ.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτης λιγότερο καθώς αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος 75’ με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο (η 1η στο 74’ για διαμαρτυρία) και στο 93’ με απευθείας κόκκινη τον Η. Δημητρίου, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Διαιτητής ήταν ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Καραμπέτσο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Βελησσάρης, Λάζαρης (57’ Κωνσταντόπουλος), Μπακάκης, Αναστασόπουλος, Σερέτης (57’ Ζόμπολος), Σωτηρόπουλος, Αν. Τσόπελας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Παναγιωτόπουλος, Π. Σαούτης (71’ Ι. Δημητρίου), Χ. Δημητρίου (57’ Μαρίνος), Ι. Σαούτης (63’ λ.τρ. Μούρτο), Δικαιουλάκος (57’ Ηλ. Δημητρίου), Σούλα.