Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες του

Γράφτηκε από τον

Πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια ο Ολυμπιακός Ανάληψης κέρδισε χθες στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης τον Αστέρα Αρφαρών με 3-0.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 8ό λεπτό με αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα, αμυντικός στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε πάνω στο συμπαίκτη του και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Λίγο πριν συμπλήρωση του α’ μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, που τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα για να φτάσουν στη νίκη. Ηταν στο 40’ όταν ο Κοντομανωλόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Κλ. Σακκά και “έγραψε” το 2-0. Στο 67’ ο Απ. Μωραγιάννης μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν και πέτυχε το τελικό 3-0.
Ο Αστέρας έκανε την προσπάθεια του στη διάρκεια του 90λεπτου δημιούργησε κάποιες φάσεις στην αντίπαλη εστία με τρεις να είναι οι πιο καλές. Στο 33’ ο Πετρόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως ο Κατσίποδας έστω και δύσκολα απέκρουσε και γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση. Στο 55’ και πάλι ο Κατσίποδας με σωτήρια επέμβαση απέκρουσε το σουτ του Φέστα, ενώ στο 55’ ο Κ. Μωραγιάννης σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Γαϊτάνη, Π. Νικολόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου (72’ Ξυδιάς), Απ. Μωραγιάννης, Στυλιανόπουλος, Κακογιάννης, Δασκαλάκης, Κρεμύδας (80’ Δημητρακόπουλος), Πατσιώτης (72’Θεοδοσόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (80’ Θεοδωρακόπουλος), Καλογερόπουλος (56’ Ομέρι), Παπανδρέου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Βανικιώτης, Χριστόπουλος, Μπαράϊ, Παντσιώτης, Φέστας, Κορομηλάς (46’ Μουτσούλας), Π.Χ. Μωραγιάννης (77’ Σέφα), Κ. Μωραγιάννης, Γιαννακόπουλος, Πετρόπουλος (89’ Ν. Μπούρας).